Zánět

Dobrý den, před třemi měsíci jsem prodělala samovolný potrat ve 4tt, v nemocnici me bylo sděleno, že nepotřebuji dalšího vyšetření, že se tělo dokázalo vyčistit samo. Jenže jsem měla slabší bolesti v podbřišku, tak jsem zašla na gynekolocké vyšetření, kde mě paní doktorka poslala na krev.í obraz, měla jsem zvýšenou sedimentaci. Dostala jsem Duomax 750 a Entizol. Jelikož jsem po dobrání Atb odjela do zahraničí, kde jsme si nechala zkontrolovat krev. Vše bylo v normě, ale bolesti v podbřišku mám stále, mohou mít v zahraničí jiné normy? Můžete mi prosím poradit kam bych se mohla obrátit na vyšetření, abych si byla jistá, že je to v pořádku, protože bych ráda otěhotněla. Moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

dobrý den, obraťte se na vašeho gynekologa nebo obvodního lékaře.bolestin v podbřišku mohou souviset s pohlavnímu orgány i s močovým měchýřem apod...v zahraničí mohou mít jiné metody,ale hodnoscení výsledků je stejné,takže negativní jsou negativní hodnoty a pozitivní jsou pozitivní hodnoty.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x