Zánět měchýře a sex

dobrý den, během posledního půl roku jsem podruhé dostala zánět močového měchýře. Momentálně užívám urovaxom na 3 měsíce a ještě antibiotika na noc. Chci se ale zeptat, nemůže mít na močový měchýř vliv tzv. prstění nebo orální sex? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obzvlášť u mladých žen je vztah zánětu k sexuální aktivitě častý. Podle toho by se měly pacientky také chovat

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: