Zánět močových cest

Dobrýden. Mohl by mít zánět močových cest vliv na erekci či tvorbu a kvalitu spermatu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky ano, ale dnes je léčba zánětů úspěšná a nekomplikovaná, není proč se obávat. Dokončete doporučená schemata léčení zánětů a pokud potom bude vše v kultivaci v pořádku, tyto problémy budou mít nejpíše jiné příčiny (potom by byla vhodná návštěva urologa a sexuologa). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: