Zánět močových cest

Dobrý den, včera jsem byla na tetování a dnes jsem dostala zánět močových cest. Zaujímalo by mě jestli mohu užívat antibiotika po tak krátké době? Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Michaelo, pokud je infekce močových cest způsobena bakteriemi, je vhodná cílená léčba pomocí vytipovaného antibiotika. Tetování není uvedeno mezi kontraindikacemi antibiotické léčby. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: