Zánět na čípku

Dobrý den, mám zánět na čípku a brala jsem Macmiror 500 do pochvy, to mi nepomohlo, tak mi doktorka dala Doxybene 100 na 10 dní (2x za den po 12 hodinách), pak jsem byla na kontrole a čípek byl v pořádku a po týdnu jsem ho měla znova. Ted beru Macmiror 500 a k tomu antibiotika Klacid 500. Čekám na výsledky stěru. Myslíte, že to může být rakovina? Bojím se toho. Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rakovina a zánět jsou dvě odlišné věci. Zbytečně nepanikařte. Ostatně ve vaší věkové skupině by byla rakovina děložního čípku naprosto raritní.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: