Zánět předkožky,obřízka

dobrý den, ráda bych se zeptala na vás názor synovi zarudla předkožka poslali nas na kožní kde nasadili pumifacort, aplikovali jsme 7 dní, vysadili jsme a ted je to tu znovu po 3 dnech nemazání. Bylo nám hned řeceno jestli jsme někdyneuvažovali o obřízce (syn 5 let). Je možné že zánet nebyl doléčen nebo je to už jasný ukazatel že je třeba obřízka? A pokud ano jak taková operace probíhá a hlavně co následuje po ní, např jestli je bolestivé močení,jak dlouho trvá hojení, zda je možné např sportovat nebo navštěvovat MS. děkuji za názor Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokračujte v aplikaci, masti (je to krátká doba na projevení se ůčinku), uvažovat o obřízce je jednoznačně ještě předčasné. Pokud by se nedařilo, kontaktujte i homeopata. Obřízka se dělá v celové narkose a po ní by měla být bolestivost tlumena dočasně léky, aby dítě netrpělo. Sportování a návštěva Mš je doporučena až po zhojení, což posoudí pediatr na kontrole. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: