Zánet slach v nohach

Dobry den pane doktore,chtela jsem se vas zeptat uz tri tydny mam bolest v nartu u nohy,v kotniku a v achilovce na obou nohach,doktor mi predepsal jen fastum gel a stahovat a trikrat tydne na ultrazvuk,ale nejak se to nelepsi,stat se neda a i pri lezeni citim mravenceni v noze.nevite zda to neni vaznejsi?dekuji Čmelíková

Odpověď odborníka:

Nepíšete, co se podniklo pro upřesnění diagnosy. V nártu se někdy může objevit drobné porušení kosti bez většího úrazu. Jistě je na místě rtg snímek postiženého místa, zhodnocení, dle nálezu případně znehybnění i třeba sádrou, nesteroidní antireumatika typu Ibalginu a rozcvičení dolní končetiny i s fysikální terapií, určitý typ elektroléčby, což stanoví rehabilitační lékař.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x