Zánět šlach v předloktí

Trpím opakovaně zánětem šlach v předloktí.Zároveň mám zúžený karpální kanálek.Může to spolu souviset?Pomohla by operace karp.kanálku?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,pane Krausi, je pravděpododné, že Vaše obtíže spolu souvisí. Doporučovala bych Vám tedy zvážit operaci karpálního tunelu.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: