Zánět šlach v kotníku

Dobrý den, již asu před měsícem jsem byla u ortopeda.Ten mi diagnostikoval zánět šlach v kotníku, napsal mi prášky a říkal, že by byla dobrá sádra. Tu jsem odmítla a tak jsme se dohodli na týdením klidu. Jsem aktivní sportovec(fotbal). Po týdnu otok sice zmizel, ale zůstala taková trvdá bulka(těsně pod vnitřím kotníkem).Pokud nemám kotník zavázaný, tak za chvílí oteče.A při zátěži je ta bolest hodně silná. Nevím, zda mám znovu navštívit lékaře. Předem děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,určitě by stálo za to,navštívit lékaře znovu.Může Vám předepsat různé pomůcky ke stabilisaci hlezna,od pevnějších bandáží po ortézu.Jistá nestabilita i otok po úrazech je poměrně častý stesk,útvar, o kterém píšete,může být tzv.ganglion,ale může to cosi,vzniklé v souvislosti s úrazem.-strukturu pomůže odhalit ultrazvuk,vyšetření.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Zanet slach na nartu | Od: Jara | 9.8.2016 00:13
Dobry den, Prosim vas porad te mi
co mam delat? Boli mi zanartni
slachy a hlezeni kloub na prave
noze. Casto beham.Dekuji za
odpoved. Zdravi vas Jara
reagovat
re:Zanet slach na nartu | Od: uLékaře | 9.8.2016 16:40
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: