Zánět šlahc

Dobrý den, už asi dva roky mě trápí bolest v levé ruce. Byla jsem s tím dvakrát u lékaře, vždycky mi řekli, že je to zánět šlach, něco předepsali, poslali domů a opravdu se to na chvíli uklidnilo. Po asi dvou měsících to ale začalo znova. Je to nepříjemné, levé zápěstí nemůžu skoro ohnout. Bylo mi řečeno, že pokud přijdu ještě jednou, dostanu sádru nebo půjdu na operaci, což se mi ale rozhodně nechce. Jde s tím něco dělat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel Vás zklamu. U zánětu šlach bývá nejefektivnější řešení operace nebo sádrová fixace. Rozhodně ale nemusíte mít strach, tato operace je poměrně banální. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zánět šlach | Od: Kája | 24.3.2016 20:51
dobry den prosim vas chtela bych se zeptat.jsem 14 dni na neschopence doktor mi rekl ze mam zanet slach. rekl ruku v klidu a dal mi uzivat 2x denne diclofenac.a mazat ibalgin krem.porad me picha v leve ruce v jamce kde se delaji odbery.boli me taky sval nad tim a zila za zapestim. .myslela jsem ze to bude lepsí.nekdo rika ze to muze byt od krcni patere.poradte mi prosim co stim at mam klid .dekuji
reagovat
re:zánět šlach | Od: uLékaře.cz | 29.3.2016 14:31
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: