Záněty žil

Dobrý den,prosím o radu,jsem pacient s trombofilii.Již třikrát jsem měla zánět žil.Ted momentálně ho mám taky dostala jsem glyvenol a mám být v kldu.Jeden doktor radil nasadit varfarin ,druhý ne tak se nedohodli a poslali mě domů.Mo c vás prosím o radu jeslti je potřeba nějak dál to řešit nebo brát glyvenol dýl...jinak neberu jiné léky,netrpím nadváhou a punčochy nosím každý den.Velice děkuji za odpovět Jitka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, glyvenol bych rozhodně doporučovala brát dlouhodobě. Dále bych doporučovala laboratorně zhodnotit stav Vaší krevní srážlivosti a dle výsledku případně nasadit warfarin.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: