Záněty, oslabená imunita?

Dobrý den, Vážený pane doktore, obracím se sprosbou na Vás.Mám Candidu zjištěnou ve střevech neni asi v takové míře velké takže to nějak nepocituji,ale snažím se dodržovat jídelníček.Někdy mívám ženské záněty které mi doktor vyléčí vždy. K tomu jsem dostala také již 3 x tento rok asi nějaký mírný zánět ledvin, kdy jsem měla 37,2 a mírné bolesti u ledviny, ale problémy s močením jsm eměla jenom poprvé kdy jsem to kvůli práci zanedbala poté mi to přešlo do ledviny, od té doby jsem to měla 2x. Ale bez problémů s močením. Byla jsem na vyšetření krve CPR, FW v normě. A v sedimentaci byli bakterie 1.V zimě mám pořád problémy že mě FAKT často bolí v krku, beru tablety na posílení im,unity a dále domácí pomoc stravou-citron,česnek,atd. ale nepomáha někdy, jen mě prostě bolí v krku...Chtěla bych se zeptat jestly to nějak spolu vše souvisí,a mám strach jestly nemám oslabenou imunitu, jsou to příznaky oslabené imunity?Je mi 22. Děkuji Vám za jakoukoliv radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den Klárko! Oslabená imunita je velmi široký pojem. Fakt, že trpíte opakovanými záněty (gynekologickými, záněty močových cest, záněty nosohltanu) může souviset s poruchou imunitního systému, ale může být také jen důsledkem nezdravého životního stylu - stresu, nedostatku spánku, nedostečného oblékání, nevhodné životosprávy - malého příjmu tekutin a vitamínů, chyběním pravidelného pohybu a pobytu na čerstvém vzduchu, atd. Domnívám se, že by bylo namístě imunologické a (pokud se skutečně jednalo o záněty ledvin) nefrologické vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Imunita | Od: Natálie | 21.1.2014 22:15
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,jestli může mít má oslabená imunita nějaký vliv na otěhotnění.Děkuji Natálie
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x