Zapomenutá antikoncepce a bolesti břicha

Dobrý den,zapomněla jsem si vzít třetí prášek antikoncepce Pramino.Vzala jsem si ho zhruba po 17ti hodinách,hned jak jsem si to uvědomila. Dva dny potom jsme měli s přítelem pohlavní styk. Je možné,že jsem těhotná?Nikdy se mi nestalo,že bych pilulku zapomněla.Je to poprvé. Antikoncepci beru již 5let. Už asi týden mám ale tupé bolesti břicha spojené se slabým růžovým výtokem. Je možné,že jsem těhotná nebo tyto příznaky mám přičítat jinému onemocnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela vyloučené to není. Pro Vaši jistotu si udělejte těhotenský test a navštivte gynekologa, vzhledem k dalším obtížím.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Rentgenové vyšetření
Články: Rentgenové vyšetření
Rentgen, RTG, paprsky X je...
Dokáže nervy poničit už jen mírně zvýšená glykémie?
Články: Dokáže nervy poničit už jen mírně zvýšená glykémie?
Až polovina všech diabetiků...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Spolehlivě rozpoznat zánět spojivek se vyplatí
Články: Spolehlivě rozpoznat zánět spojivek se vyplatí
Červené a suché oči...
Cévní mozková příhoda
Články: Cévní mozková příhoda
Mozková mrtvice nebo-li...
S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Články: S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Beta vulgaris neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x