Zapomenuté ha

Dobrý den, včera (21.8.2012) jsem měla pohlavní styk (přítel se udělal do mě). včera jsem si zapoměla vzít v půl desáté večer prášek. Dnes si tedy vezmu dva jeden teď ráno a druhý večer. Mám dotaz jestli bych nemohla otěhotnět z důvodu zapomenutého prášku. Děkuji za odpoveď! :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste se nezpozdila s užitím zapomenuté tabletky o více než 12 hodin, spolehlivost antikoncepce nebude narušena.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: