Zapomenuté pilulky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Na víkend jsem jela k příteli a zapomněla jsem si prášky. V sobotu jsem si ho nevzala vůbec a v neděli jsem si ho nevzala ani v tu normální hodinu,co si je beru. Teď v pondělí mi začíná 7 denní pauza. Tak se chci zeptat, jestli můžu mít nechráněný sex(jelikož jsem začala menstruovat už v pátek). Nebo jestli mám počkat s pohlavním stykem až začnu brát další platíčko. Moc děkuji za odpověď. Přeji krásný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na antikoncepční účinek se můžete znovu spolehnout po alespoň 7 dnech pravidelného užívání antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: