Zapomenuté pilulky

Dobrý den, zapoměla sem si vzít pilulkou 4. den tj. první týden , celý týden pilulky beru s odchylkou asi 7 hodin od mé stálé hodiny, 7. den sem si ovšem vzala pilulkou s odchylkou delší než 12 hodin, a 9. den jsme měla nechráněný styk, s přítelem sme kvůli osobním potížím používali ochranu, ale naposledy ne, proto sem také ne dávala důraz na pravidelnost. Je velké riziko kdyz antiloncepci beru již rok? Také vím od paní doktorky že mám tzv. líné vaječníky a pro otěhotnění musim vysadit alespoň rok dopředu, ale na to se nemůžu spoléhat.

Odpověď odborníka:

Riziko gravidity existuje pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest výraz líné vaječníky se nepoužívá, nevím co tím vaše lékařka mínila. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x