Zažívací problémy, hemeroidy

Dobrý den, už delší dobu mě trápí bolesti konečníku a také žaludku, nejdříve mě delší dobu pálila žáha přibližně 6 měsíců nejdříve omeprazol poté Gastroskopie, zde mě bylo sděleno že mám podrážděný žaludek to bylo v březnu toho to roku od té doby užívám Zulbex 20mg od té doby žáhu nepociťuji ale pokud si nevemu jednou prášek opět pálí, poté se přidali pocity bolesti žaludku a pocity na zvracení ale zjistil jsem když sedím sehnutý tak to během dvaceti minut odezní, ale cítím to i v zádech přímo na proti páteři a bolest svalu , takže jsem volal lékaři s tím že asi mám něco zablokovaného že mě to jde do žaludku a je mě na zvracení tam mě bylo sděleno, že i obvodní lékař má injekce na bolest, tak jsem šel k obvodnímu lékaři, když jsem popsal můj problém a že cítím že mě jde bolest zřejmě od zad, tak mě bylo řečeno ať nemyslím , že na to nemám vzdělání a dostal Guajacuran 200 mg, už je to dva měsíce a potíže se opakují, je to nepříjemné ale už si na to pomalu zvykám co mě více trápí je konečník v 17 letech po operaci slepého střeva mě bylo sděleno, že mám hemeroidy prvního stupně dostal jsem čípky a bez problému, občas zabolelo ale bez potíží začátkem toho to roku mě to po stolici začalo pálit , po doporučení chirurga mě hemeroidy ambulantně odstranil , zákrok bez problému po zákroku 14 dní klid ale poté to zas začalo, opět jsem zašel na chirurgii a objednal jsem se na kolonoskopii (22.8.16) pokud nepoužívám Faktu čípky a mast Procto-glyvenol tak po každé stolici mě konečník pálí někdy až bolí někdy zaregistruji krev ale to je vždy až na konci, tak si myslím že to je spíše odřené ale tak po 4 hodinách jako by se nic nedělo bez bolesti, při konzultaci mě lékař sdělil že konečník je klidný, nic nekrvácí a hemeroidy jsou minimální na to aby se odstraňovali, lékaři jsem říkal že se mě občas stává , že po stolici občas něco vyteče ( vždy při průjmu ) a to silně pálí ale na to mi pan doktor neodpověděl. Proto bych vás chtěl požádat o váš názor na ty to mé problémy. Předem děkuji za vaši odpověď J.B

Odpověď odborníka:

Dobrý den, díky za důvěru. Ale nemohu Vaše potíže jednoznačně posoudit, když nejsem Vaším ošetřujícím lékařem a nemám k dispozici všechny nálezy, včetně laboratorních. Vyšetřovali Vám taky žlučové cesty a slinivku břišní? To by se určitě mělo. Na colonoskopii určitě jděte. Další se uvidí dle colonoskopického nálezu. Na hemoroidy je řada léčebných postupů, jak konzervativních, tak operativních, včetně elektrokoagulace atd. Možná se poraďte na více specializovaných pracovištích.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: