Zažívací problémy, hlen ve stolici

Děkuji za odpověď na můj první dotaz. Na endoskopickém vyšetření jsem byla - gastroskopie - které vyloučilo zánět žaludku a celiakii. Kolonoskopii jsem nepodstoupila a dost se jí bojím. Pro léčbu dráždivého tračníku jsem dostala od svého gastroenterologa pouze léky na utišení bolesti (Nospa a Novalgin), které mi ale nepomáhají. Řekl mi, že nic jiného pro mně nemůže udělat. Snažím se jíst nekořeněná jídla, trochu hřeším na sladké, ale i to se snažím omezit. Podle BMI mám podváhu. Jím málo, protože po větších porcích (normálních porcích) je mi těžko. Jím za to častěji, protože když se nenajím, je mi na omdlení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pro jednoznačné zjištění, co se ve vás děje, je nutné (bohužel)podstoupit kolonoskopii, jinak se nedozvíte, co vám je a nedá se nemoc cíleně léčit. Doporučuji, prostudujte si naše stránky o střevních zánětech, více informací by vás mohlo s kolonoskopií sblížit, není se opravdu čeho bát. Doporučuji odkaz http://www.strevni-zanety.cz/endoskopicke-metody. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: