Zázvor v 6.tt

Dobrý den, trápí mě mé rozhodnutí, strouhat si zázvor do čaje.Má dr mi řekla, že vzhledem k tomu, že mám virozu, mám pít čaj např. se zázvorem.Bohužel neřekla, že max. 4 g denně( to jsem vyčetla až dnes na netu). Odhaduji, že jsem si během uplynulých 4 dnů nastrouhala denně do čaje okolo 10-15 g. Mohlo to ohrozit plod? Mohlo dojít k nějaké genet. mutaci? Budu vděčná za odpověď.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, :-) s vámi bych si teda čaj nedal. klid, pravděpodobnost , že zázvoru bylo přespříliš a něco špatného provedl, je blízka 0.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: