Zaznam ekg

Dobry den, cca rok a pul trpim extrasystolami.posledni tyden se zhorsili, pridalo se rychlejsi bouchani a pocit na omdleni.na dnesnim EKG zaznam s.r.fr 60 reg,poloha vertikalni, PQ 0,150 QRS 0,116 BPTWR QT 0,402 ST izeol T pozitivni dnes kompl.BPTWR. je to zaznam v poradku? Uzivam vasocardin. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, EKG není úplně normální, ale pokud nemáte dušnost, bolesti na hrudi tak není potřeba dále nic řešit. Pokud Vás dále trápí extrasystoly, je možnost navýšit dávku Vasocardinu po domluvě s ošetřujícím lékařem.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: