Zlomenina weber c

Dne 15.9.2014 se mi stal pracovní úraz kdy jsem si přisedla přes obrubník kotník který jsem měla otočený o 45 stupňu do vnější strany, po přijezdu do nemocnice mi nohu srovnali a jela jsem na operaci, dva šrouby a jakási klička. Dva dny po operaci už jsem s tím začala hýbat jak mi pan primář doporučil, dostala jsem ortezu kterou mam nosit pouze na chůzi o berlich, pohyblivost nohy je super, menší otok v klidu, po zátěži větší, na rehabilitace jdu až příští týden. Zajímalo by mě jaká je doba léčby, a za jak dlouho budu moci došlapovat na nohu a zda budu moci řidit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tohle všechno by Vám určitě rád zodpověděl Váš ošetřující lékař. Myslím, že hojení kosti, aby se na nohu dalo plnou hmotností šlápnout, potrvá tak minimálně 6-8 týdnů. Předpokládám, že budete pravidelně kontrolována rtg. Pak by možná šlo i to auto. Ale vždycky je to individuální.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jezte třešně, jsou dobré na klouby
Články: Jezte třešně, jsou dobré na klouby
Britští vědci z bostonské...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Hypotenze
Články: Hypotenze
Hypotenze je označení pro...
Střevní záněty: jak se poprat s plynatostí a nadýmáním
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: