Žlučník

Dnes jsem byla na vyšetření žlučníku a našli mi tam kameny 20mm. Na operaci chci určitě jít. Ale bojím se že po operaci má váha půjde nahoru. Jím celkem zdravě. A doktorka mi řekla že žlučník s přibíráním na váze nemá nic společného. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Anno, ponechání kamenů ve žlučníku může po určité době vést k jeho zánětlivým, případně nádorovým změnám. Přírůstek tělesné hmotnosti je vždy výsledkem převisu příjmu energie nad jejím výdejem. V obou případech je volba dalšího postupu na Vás. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x