Znaménko

Dobrý den.Před čtyřmi lety jsem si nechala na levo na břiše chirurgicky odstranit znaménko. Po zákroku mi zůstala menší jizva, avšak jsem zjistila, že v jizvě(na místě,kde bylo znaménko) se mi utvořila menší hnědá"piha". Může se stát, že může časem vyrůst nebo se změnit znova ve znaménko??Může to být pro mě nebezpečné?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Moniko! Ano, je možné, že se v jizvě znaménko vytvoří znova. Ukázal bych to kažnímu lékaři.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Uzly ve štítné žláze
Články: Uzly ve štítné žláze
Uzly ve štítné žláze jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Články: Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Svědění a bolest v oblasti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mukopolysacharidóza: onemocnění mění lidské tělo, mysl a především osudy
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: