Znaménko

Dobrý den,ráda bych se Vás zeptala,minulý rok jsem byla na vyndání známenka na noze.Ve zprávě stálo,že znaménko bylo vyndané celé,histologický rozbor byl v pořádku.Teď se mi ale zdá,že znaménko se objevuje zase,posílám fotku.Mohla by jste mi poradit,je možné i když bylo znaménko vyndané celé,aby se zase objevilo?A co to znamená,když se objeví zase na tom samém místě?Budou mi to zase vyndavat chirurgicky nebo mohu jít na leaser?Děkuji za Vaši odpověď.Lenka

Odpověď odborníka:

Někdy se v hloubce pod znaménkem vyskytují ještě další pigmentované buňky, které po odstranění znaménka vycestují na povrch kůže. nejedná se o žádné drama, ale toto reziduum by mělo být odstraněno.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: