Znamínka

  • Dotaz od: Hypochondr85
  • Publikováno: 25.6.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Na kůži jsem si objevil několik nových znamínek. Chtěl jsem se ujistit, že se nejedná o nic nebezpečného. Za vaši odpověď předem moc děkuji. Ps. na fotografii jsou některá vyfocena vícekrát, můj fotoaparát není zcela kvalitní, tak aby byly lépe rozeznatelné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sebelepší fotografie nenahradí vyšetření "naživo" u kožního lékaře, který také dle potřeby může znaménka odstranit. Na fotce sice žádné znaménko nevypadá přímo podezřele, ale jistotu Vám dá jedině vyšetření u lékaře, nespoléhejte v tomto na internetovou poradnu a věnujte čas vyšetření své kůže.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x