Zpevnění prsou

Dobrý den, rada bych věděla jaká je možnost zpevnění prsou. Lze i jinak než implantáty? Jaké jsou možnosti? Velikost podprsenky 70c ale už nejsou po kojeni pevná . Rada bych měla zase pevny pěkný dekolt. Cena zakroků? Věk 34. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. K posouzení, zda jsou vhodné implantáty, nebo operační modelace - za cenu jizev -je nutný snímek z boku. Ne jako selfie! Nebo ještě lépe konzultace. Nashledanou, Remeš

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x