Ztráta chuti na sex-arketis

Dobrý den, již tři měsíce užívám lék Arketis na stavy úzkosti, lék je dobrý, nemám žádné obtíže ani záchvaty. Avšak nemám vůbec žádné libido a chuť na sex. S manželkou chceme dítě, avšak od doby co beru tento lék jsme žádný styk neměli. Může to být tímto lékem? Miluji svou ženu a chci jí, ale když přijde na věc, tak chuť není vůbec žádná. Předtím jsem užíval Citalon, ale z něj jsem měl vedlejší účinky, i když po sexuální stránce jsem neměl problém. Lék se mi vysazovat moc nechce, aby se mi opět nevrátili problémy s úzkostí. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den Petře Bohužel toto někdy léky ze skupiny tzv SSRI, kam patří i citalon a Arketis dělají. Ne u všech pacientů- Je na vás a vašem lékaři se domluvit na předepsání léků z jiné skupiny. s pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: