Ztráta erekce

Je mi 64 a jsem těžce zdravotně postižený roztroušenou sklerozou. Díky tomu jsem na erekci měl Cialis, který fungoval. Teď po roce jsem ho chtěl znovu použít a nic. Opakoval jsem za týden a znovu nic. Sexuolog, psychiatr a neurolog nevědí. Kam se obrátit (v Brně), kde hledat radu a pomoc. Než umřu, rád bych tu pěknou věc ještě zažil (s kým mám).

Odpověď odborníka:

Vazeny pane, je mi lito, ze mate takovou zavaznou diagnozu, ta se ale zcela jiste podepisuje i na poruse Vasi erekce. Cialis ale neni jediny preparat, ktery se da pouzit. Jsou jeste 3 dalsi druhy obdobnych leku a mozna by stalo za to je zkusit. Pokud nebude zadna odezva, prichazi v uvahu lecba lekem Karon, ktery se aplikuje rovnou do penisu a zajisti velmi casto slusnou erekci- otazkou ale je, zda Vase onemocneni jiz neni soustredeno take do oblasti penisu a male panve. Pokud ano, prichazel by v uvahu jeste napr. Implantat. To je samozrejme mozne resit napr. v nasem Sexuologickem ustavu ve spolupraci s urologickou klinikou. Odkaz najdete na internetu. S pozdravem MUDr. Ludek Fiala, MBA

odb. as. MUDr. Luděk Fiala MBA
odb. as. MUDr. Luděk Fiala MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví, sexuologie
Pracoviště: Sexuologický ústav VFN v Praze a 1. LF UK

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: