Zvacseny prsnik - stitna zlaza

Rada by som poznat aj iny nazor ako som dnes dostala.Zasla som na prehliadku prsnikov-sono, kedze sa mi zdal lavy akosi zvacseny a pocitovala som akesi vnutorne napatie v danej oblasti.Vystrasena sa ale dozvedam, ze v mojom pripade je to vyvolane stitnou zlazou (otec mal podobny problem) na snimku je zvasceny adenom. Co by ste z tychto udajov vyvodili? Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte nádor štítné žlázy, bude potřeba ho jistě léčit. Podle toho o jaký nádor se přesně jedná, se rozhodne, zda je vhodná chirurgická léčba nebo například radioterapie. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: