Zvětšování varlete, po operaci varikokély

Chtěl bych se zeptat a problem s levim vsrletem :// asi v 16 jsem byl na operaci s varikokelou a bylo mi řečeno žese možna varle zvětší kvuli "vodní kíle" nebo tak .. a samozřejme to přišlo ale postupne se to začalo zvetšovat vic a víc až mi to uplně ahá šourek dolu. Někdy do varlete dostavam štiplavou best :/ a jak kdy e citlivé :// taky se mi zdá že kvuli tomu zeslablo pravé varle :( chtel bych se zeptat jestli si mam někam skočit na vyšetření :/ a ted v 18 to začíná byt i komplikací u sexu !

Odpověď odborníka:

Matěji, vzhledem k charakteru Vašich potíží Vám doporučuji vyšetření v urologické ambulanci, vyšetření neodkládejte.
Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Spála
Články: Spála
Spála je infekční...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: