Po operaci varikokély

Dobrý den. Nastupoval jsem na operaci varikokély s problémem, který byl bulka na levém varleti. Varle bolelo jen po fyzickém výkonu nebo při kontaktu s bulkou. Jsem 3 tydny po operaci, bulka mi odoperovaná nebyla, bolesti nepřešly, ba jsou ještě horší. Varle bolí samovolně a uplně stejně jako před operaci. Navíc po operaci, mi u kořene varlete "narostly" šlachy, které jsou dost výrazné a docela nepříjmně bolestivé. Šlachy jsou asi dvě nebo tři a směřují od směru chirurgického řezu k penisu. Prosím o radu co se to děje, jestli nebylo při operaci něco spackáno a jestli nebudu muset jít znovu na operaci jak s těmi šlachami tak ke konečnému odstranění bulky, která mě stále zlobí. Už chci mít po letech klid a ne mít více a více problému. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Bohužel neznám Váš případ ani výsledky vyšetření a jaká operace přesně byla provedena. Šlachy již během života žádné další nenarostou, spíše se může jednat o pooperační změny. Doporučuji Vaše obtíže konzultovat s lékařem, který Vás operoval a spolu jistě najdete řešení. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: