Zvracení po užití ha

Dobrý den, užívám HA Minerva a včera jsem zvracela asi hodinu poté, co jsem si prášek vzala. V příbalovém letáku píšou, že v tomto případě(3. týden užívání) mám v užívání pokračovat a pak rovnou pokračovat dalším balením, bez týdení pauzy. Znamená to, že od doby, kdy začnu brát další balení bez pauzy, už budu zase chráněná? Dále v letáku píšou, že v tomto případě může dojít ke špinění nebo krvácení. Může k němu dojít jen v tom týdnu, kdy by jinak byla pauza, nebo kdykoliv během užívání následujícího balení? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ke špinění může dojít kdykoli, ale neupínejte se na to, třeba špinit nebudete - nedá se to předvídat. Zařidte se přesně podle příbalového letáku, pokud budet brát další tabletky bez přerušení /už bez zapomenutí nebo bez zvracení/, budete chráněná plně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: