Zvýšený hormon štítné žlázy

Dobrý den, v měsíci prosinci jsem šla na kontrolní odběr krve a i moči z důvodu, že se léčím s vysokým krevním tlakem. Naměřené hodnoty ukázaly, že TSH mám zvýšenou hodnotu 4.663. Lékařka mi ihned vystavila žádanku na endokrinologii, kde jsem se též objednala /na 1.2./, ale to jsem nevěděla, že jsem těhotná. Těhotenství jsem zjistila až tento týden. Může být zvýšená hladina TSH souviset s těhotenstvím a mám zavolat na endokrinologii a sdělit, že jsem těhotná a aby mne vzali přednostně? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvýšená hladina TSH nesouvisí s těhotenstvím a určitě doporučuji zavolat na endokrinologii, oznámit jim tuto novou skutečnost a domluvit si časnější termín. Hezký večer

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: