Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Doxybene 100mg

Inzerce

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Doxybene a alkohol

Léky jiří 10.7.2017

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme byl na dovolene autobusem a otelkli mi nohy moho si nato dat jedno az dve piva ?? dekuji za otpoved Zobrazit více

MUDr. Daniela Obrová
Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová

Pane Jiří, při léčbě antibiotiky buďte na užívání alkoholu opatrný, nedoporučovala bych Vám zbytečně... Celá odpověď

Inzerce

Bolesti nohou

Záda, páteř Marie 30.6.2017

Už čtvrtý měsíc mám problém.Vše začlo tak ,že jsem večer šla spát byla jsem jako frčka.Ráno jsem nemohla vstát z postele.Bolely mě všechny svaly v pravé noze.Neurolog mě nechal udělat rtg.Mám nález na páteři,ale né nijak velký.Dostala jsem lékynepomáhají asi před měsícem mám ten problém i z druhou nohou.Nedojdu... Zobrazit více

MUDr. Kateřina Kovaříková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Dobrý den, zřejmě bude vhodné doplnit ještě ortopedické vyšetření a kromě toho i celkové vyšetření se... Celá odpověď

MUDr. Jiří Marek
Odpovídá lékař:

MUDr. Jiří Marek

Třes hlavy, který popisujete jako jeden z příznků určitě potřebuje dovyetření neurologa. Je možné, že... Celá odpověď

Hemoroidy?

Chirurgie Eva 30.6.2017

Dobrý den, mám starost o svého partnera. Přibližně před měsícem mu začaly potíže s konečníkem a on odmítá jít k lékaři. Začalo to tím, že ho jednorázově překvapila krev z konečníku po stolici. To se pak již neopakovalo, nicméně od té doby má pocit tlaku v konečníku. Také si stěžuje na křečovité bolesti... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, podle popisovaných příznaků by se skutečně mohlo jednat o hemeroidy, ale klidně i třeba trhlinu,... Celá odpověď

Infekce moč. cest

Urologie Jarmila 27.6.2017

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. V dubnu jsem byla hospitalizována kvůli zánětu moč. měchýře. Dělali mi různá vyšetření, po te mě pustili domů. Doktor mi předepsal ofloxin. Po nějaké době jsem byla objednána do nefrologické poradny kde po mě chtěli vzorky moče a krve. Dnes jsem si byla pro výsledky... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Ureoplasma je obtížně léčitelná infekce, která je na některá antibiotika rezistentní, to znamená,... Celá odpověď

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Anxiozně-depresivní sy

Psychiatrie Petra 27.6.2017

Dobrý den,budu se snažit být stručná. Léčim se s Ulcerozní kolitidou,nyní v remisi. S hypothyreozou kde jsou hormony v pořádku a pak na psychiatrii s uzkostně depresivní poruchou,OCD a smíšenou poruchou osobnosti. Mám problém ten,že poslední cca měsíc mám hrozné návaly horka. Měla jsem to i dříve a to... Zobrazit více

MUDr. Marie Vaňačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Marie Vaňačová

Dobrý den, Asentra a Zoloft je stejný lék= sertralin.Vzhledem k tomu,že ještě užíváte Welbutrin 300mg... Celá odpověď

MUDr. Miroslav Sekot
Odpovídá lékař:

MUDr. Miroslav Sekot

Dobrý den Sertralin (Asentra firmy Krka) příznaky jako pocení bohužel někdy dělá, protilék neexistuje,... Celá odpověď

Milurit 300

Vnitřní lékařství Marcela 23.6.2017

Užívám Milurit 300, v lékárně jsem dostala 100, pan doktor se asi spletl v receptu (před časem jsem 100 užívala). Je teď na dovolené, takže se chci zeptat, jestli můžu brát 3x Milurit 100, Marcela Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, ano, určitě pokud užíváte standardně Milurit 300mg denně můžete nyní brát 3 tablety léku Milurit... Celá odpověď

Chlamydie

Pohlavní nemoci pavel 21.6.2017

Dobrý den, včera přítelkyně přišla od gynekologa s tím, ze se máme chlamydie a dala mi doxybene na 14 dni. Měl bych začít léky brát i bez prohlídky u doktora? Absolovovala ji jen přítelkyně, chápu, ze je mám taky, ale co dávkování, doba bráni léku etc? Díky za odpoved Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den, pane Pavle, lékař postupoval zcela správně, je třeba přeléčit oba partnery. Dávkování je... Celá odpověď

Léčba boreliózy

Borelioza Tomáě 14.6.2017

Dobrý den Před 4 týdny jsem měl klíště. Tři týdny po odstranění flek zrudnul začal svědit. Dostal jsem antibiotika Duomox 1000 3x denně. Včera se podezření na boreliozu potvrdilo,flek mizí a je světle fialový. Další antibiotika. Doktorka mi řekla že budu brát antibiotika další 3 týdny. Po té je léčba... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Tomáši, ano jedná se o běžný postup, Vaše lékařka postupovala dobře. Protilátky se nekontrolují, protože... Celá odpověď

Doxybene

Infekce Jiří 8.6.2017

Dobrý den, mám aktuálně zvýšené protilátky - Borelióza (3-4x). Jde o následky klíštěte již před cca 5 lety. Lékař mi předepsal Doxybene 100mg 2x denně. Chci se zeptat na možnosti sportování (běh) během doby, kdy budu brát antibiotika? (3 týdny) děkuji Zobrazit více

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

Dobrý den, asi jste tedy měl nějaké obtíže ,proto se odběr na serologii boreliosy provedl.Pokud jste... Celá odpověď

Borelióza a závratě

Infekce Lucie 31.5.2017

Dobrý den, začnu od počátku. 6/2016 - klíště na kotníku levé nohy. V srpnu 2016 podezření na erytherma migrans, od praktika odeslána na kožní, kde potvzeno. Léčba atb Doxybene. Na konci září 2016 ráno po probuzení motání hlavy jako po kolotoči. Druhý den stav horší, třetí den již potíže ustávaly, k... Zobrazit více

MUDr. Dagmar Doležalová
Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová

Dobrý den, v prvé řadě se musím pozastavit nad diagnózu z infekčního, že jste neprodělala boreliózu.... Celá odpověď

Bolest

Ortopedie Jiří 26.5.2017

Dobrý den, je mi 20 let a před týdnem mi lékář diagnostikoval funikulitidu, bral jsem Doxybene 100mg, zítra ráno budu brát poslední prášek, bolesti přestaly. Měl jsem tedy klidový režim a snažil jsem se moc se nezatěžovat. Chtěl bych se zeptat, kdy bych asi tak mohl zase začít běhat a posilovat, děkuji... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Na dotaz se dá jen těžko odpovědět, neboť neznám, jak rozsáhlý problém byl. Určitě si vás... Celá odpověď

Léčba LB

Revmatologie Lenka 24.5.2017

Dobrý den, manželovi diagnostikovali boreliózu (i když výsledky krve nebyly úplně jednoznačné). Dostal antibiotika Doxyhexal 200 mg. Dávkování jedna tableta denně. Doktorka mu dala také nějakou injekci (bohužel nevím co přesně) a prednison 20 (půl tablety denně). Na internetu jsem se dočetla, že antibiotika... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, migrující polyatralgie (stěhující se bolesti více kloubů) patří k projevům druhého stádia... Celá odpověď

Ureaplasmová infekce

Gynekologie Iva Stepankova 17.5.2017

Dobrý den,včera mi byla diagnstikována ureoplasma v mocovych cestach.Od unora se lecim se zanety mocovych cest,vzdy mi byla predepsana antibiotika Zinnat (kvuli tomu,ze kojim),vzdy dva dny po dobrani se obtize znovu objevily - paleni po domoceni,caste nutkani na moceni,klasicke testy negativní.Gynekologicke... Zobrazit více

MUDr. Zuzana Fazekašová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Fazekašová

Dobrý den, Ureaplasmata se obvykle léčí podáním doxycyklinu resp.azitromycinu. Azitromycin může být použit... Celá odpověď

Recidivující uroinfekce

Urologie Lucie 10.5.2017

Dobrý den, rok me trápí opakované záněty močového měchýře. Vždy to probíhalo stejne: hrozne pálení na konci močení, během dvou vycurani krev. V moci mi vždy byla nalezena bakterie e-coli. (To by mohlo byt i spjaté s tím, ze obcas trpím lehkými hemoroidy - na to mi vždy pomůže masticka.) Doktor mi pokaždé... Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den ,Lucie, chápu Vaší frustraci.Léčba recidivujících zánětů je mnohdy obtížná a vyžaduje mezioborovou... Celá odpověď

Chlamydie

Infekce Jan 28.4.2017

Dobrý den, byla mi zjištěna chlamydiová infekce v močové trubici. Citlivost na atb mi zde jednoduše neudělají, není s nimi domluva. Chci se zeptat, zda je vhodná léčba Doxyhexalem 200mg (nebo by byl vhodnější Doxyhexal 100mg?) po 12 hodinách po dobu 28 dnů ? Bylo by dobré podpořit léčbu ještě... Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den, léčit chlamydie můžeme jak makrolidy (Azitromycin), tak doxycyklinem ( Doxyhexal) - obojí... Celá odpověď

Bělavý výtok

Gynekologie Denisa 27.4.2017

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Prodělala jsem zánět močových cest v lednu. Brala jsem Augmentin. Ted v březnu se mi to vrátilo pobolíváváním u pravé ledviny. Dostala jsem Doxybene (100mg) to jsem dobrala zhruba dva týdny před začátkem menstruací. Den před menstruací jsem měla nechráněný pohlavní styk.... Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, výtok může mít více příčin. S největší pravděpodobností půjde o kvasinkovou infekci (poměrně... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená slečno, je potřeba zhotovil kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a dále podle... Celá odpověď

Zánět v pochvě (ureoplasma a mykoplasma)

Gynekologie Kristyna 20.4.2017

Dobrý den, dneska jsem na zánět v pochvě (ureoplasma a mykoplasma) dostala od paní doktorky antibiotika Doxybene. Mám brát 1 tabletku po 12 hodinách po dobu 10 dní. Předepsala je i mému partnerovi, i když jsem říkala že máme styk pouze s kondomem. Je tedy opravdu nutné aby je partner bral, i když... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, u pohlavně přenosných nemocí platí, že kondom snižuje infekční nálož, ale určitě nazabrání... Celá odpověď

Zřejmě kvasinky po ATB léčbě

Urologie Michal 3.4.2017

Dobrý den, Mám na Vás prosim dotaz a snad mi pomůžete,jelikož jsem již zoufalý. Před cca.2 měsíci mě začalo pálit pri moceni a po ránu po pretahnuti zaluda přes predkozku se objevila i malá bilo-průhledná kapka. Po 5 dnech kapka jiz zmizela. Jelikož potíže ale nemizely, navic me zacalo lehce pobolivat... Zobrazit více

MUDr. David Folprecht
Odpovídá lékař:

MUDr. David Folprecht

zdravím vás, ano bohužel možné to je, samozřejmě je dobré vyloučit nějaké komplikace, zkontrolovat moč,... Celá odpověď

Přeléčení ATB

Gynekologie Zuzana 30.3.2017

Dobrý den, s partnerem jsme byli zaleceni atb doxybene na Ureaplasmu a Streptokoka Agalactiae.... Streptokok byl u me pozitivni i v další kultivaci, jelikož se mi po nejake době objevilo paleni u pos.vchodu...Dostala jsem Augmentin (Amoksiklav) a krem Dafnegin...Nemel by byt prelecen i partner? Před... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, pokud sexuální aktivita byla nechráněná, je určitě možné, že se Streptokok na partnera přenesl,... Celá odpověď

HIV infekce potvrzená, prognóza

Infekce Ivane 26.3.2017

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8 a tihle jsou vysledky a co by jste mi doporucil jsem ted v nemocnici v rumunsko ale nidko mi nic nerika ...mam jen 77cd4 + jak dlouho jeste mi zbyva ?? Zacal jsem brat antiretrovirovou terapi truvada240mg,prezista 800mg a norvir... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, vzhledem k specifické problematice HIV infekce, jak Vaší prognózu vzhledem k aktuálním odběrům... Celá odpověď

MUDr. Jana Moravcová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová

Hodnota CD4+ lymfocytů odráží pokročilost HIV infekce a jejich hodnota by se měla pohybovat nad hranicí... Celá odpověď

Zažívací potíže

Trávení Aneta 18.3.2017

Dobrý den, již asi dva měsíce trpím problémy se zažíváním. Jednoho dne jsem dostala z ničeho nic velké křeče do břicha. Dvakrát jsem zvracela a několikrát měla normální stolici. Poté mě zažívání trápilo ještě nějakou dobu. Přisuzovala jsem to střevní chřipce, která v tu dobu v našem okolí byla a nedodržení... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Aneto, vaše příznaky jsou nespecifické a mohou být způsobené celou řadou příčin. Bohužel Zoloft... Celá odpověď

Bolest močového měchýře

Vnitřní lékařství Monika 10.3.2017

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Od prosince loňského roku mám bolesti močového měchýře, ale žádné velké pálení nebo řezání to není. Prostě to v močovém měchýři a trubici píchá někdy více někdy méně. A mívám tam takové zvláštní tlaky. Podstoupila jsem sono vyšetření to bylo negativní. Dostala... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Vše děláte správně, pijete dostatečně, na urologii jste byla a gynekologické vyšetření jste... Celá odpověď

Chronické potíže s močením

Urologie Kateřina 9.3.2017

Dobrý den, prosím Vás poraďte mi. Už 4 roky se mi vrací pálení v moč.trubici, byli mi minulý rok zjisteny chlamydie,poté ureaplasma, vždy preleceno jen atb doxybene na týden, na pár dní či měsíců se mi ulevilo, ale pak to přišlo znovu ještě horší, kvůli velkým bolestem jsem už mnohokrat zkoncila na pohotovosti,... Zobrazit více

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá lékař:

MUDr. Aleš Ducháček

Dobrý den, slečno Kateřino. Vaše trvající potíže mě velmi mrzí, ale rozumné je řešit další postup s tím... Celá odpověď

Zažívací potíže

Trávení petr 5.3.2017

už 5 měsíců se léčím s potížemí trávícího traktu.absolvoval jsem kolonoskopii--negativní/gastroskopii-bacil v žaludku,nasazena antibiotika a nolpaza 40mg .na kontrolním gastru po 2 měsících ůdajně vše v normě bez bacilu. 3dny po tomto vyšetření opět zažívací problémy-pálení žáhy,nadýmaní,silné říhaní,bolest... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Petře, vaše anamnestické údaje jsou bohužel velmi stručné k posouzení. Výsledky krevního obrazu... Celá odpověď

Očkování proti neštovicím, konzumace kyseliny acetylsalicylové

Očkování Anna 1.3.2017

Dobry den, mam takovy dotaz. Minuly tyden jsem byla zaockovana varivaxem proti nestovicim, v pribalovym letacku jsem se docetla ze je potreba se vyhybat lekum obsahujicim kyselinu acetylsalicylovu. Na internetu jsem vsak nasla ze krome leku se nachazi taky v potravinach, zejmena v ovoci ,zelenine a koreni.... Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, v letáčku budou mít na mysli určitě vyhnout se Aspirinu 500mg, popř. 100mg. V potravinách... Celá odpověď

Onemocnění štítné žlázy

Endokrinologie Dena 25.2.2017

Dobry den, chci vědet jakou mam formu štítné žlázy, beru na ni eutyrox 50 mg 6. Krát týdne , 100mg 1 krát týdne. Stale hubnu a jsem moc unavena a nervózní,dekuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Deno, nerozumím dotazu, nevím, jakou formu to máte na mysli. Léčena jste na hypothyreózu, tj. sníženou... Celá odpověď

Může bakterie boreliozy ovlivnit funkčnost močového měchýře?

Praktické lékařství Ladislav 19.2.2017

Dobrý den. Mám ještě jeden dotaz: Před necelými dvěma roky jsem onemocněl po klíštěti boreliózou. Může virus boreliozy ovlivnit funkčnost močového měchýře? V současné době se už asi půl roku musím cévkovat. Sám se nevymočím. Děkuji Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, původcem boreliosy je bakterie, ne virus, konkrétně Borrelia burgdoferi či afzelii, garinii.... Celá odpověď

Únava

Praktické lékařství Jan 16.2.2017

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat ohledně mého strýce, kterému je 74 let. V poslední době se často necítí dobře a proto bych mu chtěl pomoct nějakou přírodní cestou, aby se cítil lépe. Jde o to, že bere několik léků, které dostal od svého praktického lékaře na různé zdravotní problémy, bohužel každý... Zobrazit více

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

Dobrý den, nevím přesně,co myslíte tím,že se necítí dobře. Léky,které užívá jsou jistě indikované a... Celá odpověď

Vysazení antiepileptik

Mozek a nervy Julie Šmídlová 9.2.2017

Dobrý den, 5 tým rokem se léčím s epilepsií, která je zapříčeněná nádorem na mozku v pravé části. Je nezhoubný a neoperabilní. Jsem léčena Lamictalem 100mg 100-0-0 chtěla bych lék úplně vysadit. Nebylo mi absolutně nic řečeno, při nasazení léku. Vše se odehrálo velice rychle. a ted bych ráda žila... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, vysazení antiepileptik je vysoce rizikový krok, nevím, jaký typ záchvatů jste měla před nasazením... Celá odpověď

HAC a ATB

Antikoncepce Nicola 8.2.2017

Dobrý podvečer, chtěla bych se zeptat, moje lékařka mi na tyden předepsala antibiotika Doxybene (2x 100mg) a do toho beru antikoncepci LEANOVA.Četla jsem v různých článcích, že při užívání antibiotik je účinnost antikoncepce snížena, je to pravda? Nerada bych se bála, že budu mamka. A ještě bych se chtěla... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, obecně dochází k interferenci ATB a HAC s enterohepatální cirkulací: některé klinické práce... Celá odpověď

Super kamigra

Urologie Pollak 2.2.2017

Dobry den.Prosim vas timto o radu.Pred sexem beru na predpis jednu celou tabletu leku Sinedafil Actavis na zlepseni erekce.Chtel bych si ted sex prodlouzit a proto jsem si sehnal lek na predcasnou ejakujaci Super Kamagra 160mg.Chtel bych se zeptat co se podle vas stane pokud pred sexem pouziji soucasne... Zobrazit více

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

Dobrý den, Nevím,zda jste se o tom někde radil nebo Vám bylo doporučeno kombinovat Sildenafil+ Kamigru,ale... Celá odpověď

MUDr. Jan Vašinka
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Dobrý den, tyto typy léků se mohou užívat společně. Lék na předčasnou ejakulaci se ale nemá dávkovat... Celá odpověď

Zarudlá předkožka

Urologie Pavel 30.1.2017

Dobrý den, Asi týden mám okolo ústí močové trubice zarudlou pokožku. Zarudlé místo pobolívá, je to nepříjemné. Před 14 dní jsem bral ATB Doxybene. (Je mi 21 let) Co s tím mohu udělat??? Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jste užíval antibiotika, mohlo by se jednat o kvasinkovou infekci. Tu... Celá odpověď

Krev v moči a další obtíže

Urologie Ondřej 25.1.2017

Dobrý den. Jsem už docela zoufalý. Už asi rok a půl mě trápí krev v moči. Vždy se jedná o pár růžových kapek na konci moření s takovým divným pocitem, nicméně vždy bez bolesti, píše jen tlakem na hrázi. Od první chvíle jsem byl léčen Entizolem, Doxybene, Ciploxem, nic nepomáhá, stále se to vrací. Před... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Ondřeji, vzhledem k tomu, že žádáte o odborné zkušenosti a již jste byl podrobně vyšetřován, předám Váš... Celá odpověď

MUDr. Ladislav Mašek
Odpovídá lékař:

MUDr. Ladislav Mašek

Dobrý den. Krev v moči je nutné vyšetřit i endoskopicky provedením tzv, cystoskopie. Ta bude zřejmě provedena... Celá odpověď

Bolesti třísel

Praktické lékařství Tomáš 22.1.2017

Dobrý den, delší dobu mam problemy s bolestí v oblasti třísel. Ze začatku jsem si myslel, že je to způsobeno zátěží. Po 2 měsíční pauze od fotbalu a tréninku, nenastali žádne zlepšení ba naopak bolest pokračovala směrem níže až do šourku. Na sonu nic nikdo nenašel. Dále po vyšetření urologa, kde mi udajně... Zobrazit více

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

Dobrý den, vzhledem k tomu,že je vyloučena kýla/která se může projevovat tahavými bolestmi v oblasti... Celá odpověď

Chřipka

Praktické lékařství Jan 21.1.2017

Dobrý den, léčím se 6.den z chřipky. Příznaky do dnešního dne jsem měl zimnice, teploty asi 37.7, úporné bolesti hlavy a kašel, svalová slabost a bolest, zahlenění v oblasti čelních dutin.Bolesti hlavy a teploty jsem proto tlumil klasickým Paralenem Grip a dostal jsem od lékaře antibiotika Doxybene... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, pokud nejsou dysurické potíže a ani horečky, nejspíše budou bolesti zad symptomem probíhající... Celá odpověď

Ureaplasmata

Gynekologie Helena 20.1.2017

Dobrý den, od 9.1. se léčím s ureoplasmou, byla mi předepsána antibiotika Doxybene (která mám v tuto chvíli dobraná) a Betadine na 14 dní. Nyní jsem tedy za půlkou balení a opět se mi dostavilo krvácení mimo cyklus se silnými bolestmi v podbřišku. Při prvotním vyšetření bylo vše v pořádku včetně ultrazvuku,... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Heleno, dle mého názoru můžete v zavádění Betadine pokračovat, ale vzhledem k tomu, že se jedná o gynekologickou... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní silné bolesti v podbřišku s krvácením vždy vyžadují vyšetření aby se odlišila banalita... Celá odpověď

Kapavka

Praktické lékařství Jaroslav 5.1.2017

Dobry den Beru ATB Doxybene 200mg na kapavku,jsem objednany na venerologii muzu normalme chodit dal do prace? Ptal jsem se sveho lekare,jak dlouho bude bude trvat lecba a bylo my zdeleno ze je to zdlouhave,tak se chci jak dlouho trva lecba?Jaky je postup lecby? Bude me po oznameni kontaktovat hygiena,co... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, při léčbě kapavky teoreticky do práce chodit můžete, pokud budete přísně dodržovat hygienické... Celá odpověď

Kapavka

Urologie Milos 4.1.2017

Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam atb Doxybene 100mg ,jsou vhodna? Dale se chci jeste zeptat mesic a pul pred zjistenim jsem mel zánět močovych cest a bral jsem atb megamox 1mg,nevim jak jsem k onemocneni kapavky přijit neměl jsem zadny nechraneny styk,jen pred pul rokem ve... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, ano, nasazena ATB terapie je vhodná, při léčbě kapavky se užívá obvykle 1 tobolka/tableta... Celá odpověď

Akné

Kožní obtíže Tomáš 29.12.2016

Dobrý den, za chvíli mi bude 19 let a mám dlouhodobě problémy s akné. Začalo to už asi v šesté třídě, možná dříve, přesně nevím, je to tak dlouho, že sebe bez akné už si ani nevybavuji. S kožní lékařkou jsme toho vyzkoušeli už hodně od mastí jako (Skinoren, Adaferin, Aknemycin, Eclaran...), vodiček jako... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, vzhledem k závažnosti a také rozsahu projevů, přičemž léčba již byla rozsáhlá a komplexní,... Celá odpověď

MUDr. Ludmila Jelínková
Odpovídá lékař:

MUDr. Ludmila Jelínková

Dobrý den, je vidět, že jste byl velmi dobře intensivně léčen i celkovými retinoidy. Bohužel akne má... Celá odpověď

Užívání pragiola a únava

Psychiatrie Iveta 16.12.2016

Dobry den,je lek PRAGIOLA 75 beru rano a večer, návykový jako třeba Lexaurin?Beru ho zaroveň s ASENTRA 100mg 12den. Kdy se může vysadit?ale mam s toho strach lékař mi ho chtěl vysadit protože se mi chce pořád spat,ale když jsem ho večer nevzala,druhý den dopoledne plačtivost a brnění končetin,tak mi... Zobrazit více

MUDr. Jan Diviš
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Diviš

Dobrý den, Pragiola s účinnou látkou pregabalin není návyková jako lexaurin nebo neurol, to se nemusíte... Celá odpověď

Pivo po dobrání Doxybene

Praktické lékařství Michal 13.12.2016

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene 100mg,bral jsem ho po 12 hodinach 10 dni...Bude problem dyz si dam dnes vecer cca v 20:00 2-3 piva?Nebo to nevadi? Dekuji mockrat za odpoved. Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Dobrý den, Michale, osobně bych ve dvou až třech pivech žádný zásadní problém neviděla, pokud jste jinak... Celá odpověď

Hojení rány

Praktické lékařství Simona 1.12.2016

Dobrý den, moje babička (89 let) 29.září spadla a rozsekla si nohu. Zpočátku chodila téměř obden na převaz, ránu jí omývali a používali kožní roztok Betadine 100mg/ml. Nyní jí ránu dle instrukcí lékaře převazuje maminka - vždy umyje, nechá uschnout a poté zaváže. Roztok už nepoužívají, ani žádný jiný... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Simono, váš postup je správný. K urychlení hojení by bylo vhodné ošetřovat ránu prostředky... Celá odpověď

Léčba epilepsie v těhotenství

Mozek a nervy Lenka 13.11.2016

Dobrý večer, mám dotaz jsem epileptička a zhruba za půl roku by jsme se chteli s partnerem pokusit o miminko. Velký záchvat jsem neměla už 3roky, ale beru dvojkombinaci léků depakine chrono 500mg 1-0-1 a Vimpat 100mg 1-0-1...jaké jsou rizika pro vývoj plodu a průběh těhotenství. Děkuji S pozdravem Lenka Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, toto je dotaz na neurologa. Předně byste možné těhotenství měla konzultovat právě s Vaším... Celá odpověď

MUDr. Eliška Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Eliška Klímová

Milá Lenko, vyjadřovat se ke komplikacím u epileptčky není jednoduché.Určitě toto může posoudit pouze... Celá odpověď

Rezistentní úzkostně-depresivní porucha

Psychiatrie Leos 12.11.2016

Dobry den, Chtěl bych se zeptat na moznosti lecby resistentní uzkostne-depresivní poruchy. Po vyzkouseni Zoloftu, Cipralexu, Aurorixu, Mirtazapinu (tez v kombinaci se Venlafaxinem) a současnem 100mg Anafranilu s 30 mg Lerivonu mohu říct, ze jsem dosahl subjektivního zlepseni maximálně o 50-60%, cili... Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, na každého člověka fungují léky jinak (co jednomu pomůže, u druhého je bez efektu..). Léčba... Celá odpověď

Bolesti hlavy po borelióze

Borelioza Martin 4.11.2016

Dobry den, jiz nekdy v cervnu jsem mel flek na noze. Nevim, jestli od klistete (byl v oblasti ponozky, tak nevim jestli se mohlo "vytocit" ponozkou)nebo jen kousnuti hmyzem. Dostal jsem na tyden antibotika, a flek zmizel (jak lekar predurcil). Nicmene v prubehu cervence me zacala hodne bolet hlava,... Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, byl jste přeléčen správně a také jste byl správně odeslán na neurologii. Po boreliové infekci... Celá odpověď

MUDr. Roman Špaček
Odpovídá lékař:

MUDr. Roman Špaček

Dobrý den,léčba, kterou jste podstoupil, byla výborná a je dostačující u cca 95% lidí. Pokud potíže... Celá odpověď

Zarudnutí žaludu a překožky

Kožní obtíže Karel 13.10.2016

Prvně jsem zpozoroval zarudnutí části žaludu s předkožkou, které se dotýkali. Od té doby cca 2 týdny mám žalud jakoby zpocený, a močová trubice je stále vlhká. Pokud si přejedu prstem od kořene penisu k žaludu, objeví se mírná kapka. Výtok je malého množství je čirý, takřka permanentní, bez zápachu,... Zobrazit více

MUDr. Markéta Pražáková Ph.D.
Odpovídá lékař:

MUDr. Markéta Pražáková Ph.D.

Dobrý večer, Karle, vzhledem k charakteru Vašeho dotazu Váš dotaz předám našemu odborníkovi z oboru dermatovenerologie,... Celá odpověď

MUDr. Eva Dogoši
Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Podle vašeho popisu může jít o kombinaci kvasinkové a bakteriální infekce, pokud máte výtok, nelze vyloučit... Celá odpověď

Inzerce
×