Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Fissura ani

Reklama
Reklama

Jak dlouho lze brát HA regulon bez pauzy, aniž by to bylo nebezpečné?

Antikoncepce Adela 23.6.2017

Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouho lze brát HA regulon bez pauzy, aniž by to bylo nebezpečné? Když dám příklad, v případě že bych brala 3 plata po sobě bez pauzy, může to ohrozit plodnost? Děkuji Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, zde se názory gynekologů rozcházejí, obecně se mezi platíčkama nejedná o menstruaci jako takovou,... Celá odpověď

Krev ve stolici

Proktologie Adéla 7.6.2017

Nemuzu kakat bolí to hrozne a když se utru tak tam mam krev co mám dělat? ???????? Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Adélo, mohlo by se jednat o hemoroidy nebo trhlinu v konečníku ( fissura ani). Jako první pomoc... Celá odpověď

Mám na penisu pupínky, které nepálý ani nesvědí

Kožní obtíže Marek 15.4.2017

Dobrý den, Je mi 15 a už nějakou dobu mám na penisu pupínky, které nepálý ani nesvědí. Mám je i kolem žaludu. Chtěl bych se zeptat jak se toho sám zbavit. Pohlavní styk jsem ještě neměl. Dočetl jsem se, že je to normální dospívající jev, že se jedná o papily. Pro jistotu posílám foto Diky za odpověď. Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, jak na předkožce, tak kolem žaludu máte zcela normálně se vyskytující projevy. Na předkožce... Celá odpověď

Nemůžu se dotknout ani jazykem jiného zubu

Zuby Katka 14.4.2017

Dobry den mam takovy dotaz,vcera mi moje zubarka trhala zub (6) a dnes rano sem se zbudila a nemuzu se dotknout ani jazykem jineho zubu co je kousek od vytrzeneho..myslite ze to je normalni?nebo mi vythla spatny:(dekuji za odpoved Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, Váš dotaz zodpoví specialista, zubní lékař, v naší konzultační ambulanci, do té doby analgetika... Celá odpověď

MUDr. Jaromír Piskáček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jaromír Piskáček

Dobrý večer, běžné to není. Ale může být sousední zub extrakcí i částečně subluxován a proto boli (bolest... Celá odpověď

Pruritus ani

Kožní obtíže Filip 4.4.2017

Dobry den, Poslednich nekolik tydnu mam problemy se svedenim a palenim v oblasti konecniku, kterou doprovazi zacervenani, mozna opruzeni viz foto. Nekdy to pali a boli i pri vyprazdnovani, nekdy naopak vubec. Vetsinou se to rozesvedi pri nejake fyzicke aktivite, kdy se zpotim apod. Obcas to drazdi... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, nejspíše se bude jednat o dermatitídu, příčinu musíte zkusit vypátrat sám, změna pracího prášku,... Celá odpověď

Fisura ani

Chirurgie Lukáš 7.3.2017

Dobrý den, již delší dobu mě trápí anální fisura (více než rok). Trhlina nebolí, při podráždění lehce krvácí, ale přirozeným funkcím organismu nijak nebrání. Z jistých důvodů bych se jí ale rád zbavil. K mému dotazu - Na internetu jsem se dočetl, že pravidelné a nenásilné roztahování konečníku by mohlo,... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, anální fisura vzniká nejčastěji mechanickou traumatizací sliznice konečníku tuhou stolicí... Celá odpověď

Mohla bych být znásilněna ve spánku, aniž bych o tom věděla?

Gynekologie Hana 22.2.2017

Dobrý den, nyní je mi 14 let. Jako vždy mi hned po menstruaci začne bílý výtok. Ale nyní pociťuju strach o to zdali nejsem těhotná. Nebo neco takového, pohlavní styk jsem neměla a bojím se ze bych mohla být znásilněna v noci nebo tak. Mám citlivý čich, někdy me bubla žaludek a je mi nevolno když jedu... Zobrazit více

MUDr. Barbora Suchecká
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Dobrý den, pokud byste byla znásilněna, určitě byste o tomto činu věděla (pokud by to bylo ve spánku,... Celá odpověď

VVV- atresia ani, fistula perianalis- dědičnost

Chirurgie Markéta 19.1.2017

Dobrý den, prosím je VVV- atresia ani, fistula perianalis (nevím zda uvádím přesný správný název) dědičná? Jak velká je šance, že stejnou nemoc bude mít i dítě, když touto VVV trpěl jeden z rodičů? Děkuji Zobrazit více

MUDr. Barbora Suchecká
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Dobrý den, Váš dotaz vzhledem k velmi specifickému problému předám specialistovi. Jeho odpověď očekávejte... Celá odpověď

MUDr. Juraj Mosendz
Odpovídá lékař:

MUDr. Juraj Mosendz

Dobrý den Markéto, tato vrozená vada není dědičná jednoduchou dědičností (jako třeba krevní skupiny).... Celá odpověď

Anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin)

Psychika Miroslava 6.12.2016

Dobrý den, je možné spolu užívat anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin), případně pouze výživové doplňky tryptofan a DLPA? Děkuji za odpověď M.M. Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, obecně se nedoporučuje antidepresiva SSRI či jiné kombinovat s jinými léky, zejména pokud... Celá odpověď

tehotna_kava

Závislost k miminku nepomůže

Článek 4.3.2015 MUDr. Alice Mocková, PhD.

<p>Rizikových faktorů, které mohou negativně ovlivnit plodnost žen i mužů, je mnoho. Nepříznivý...

titulka_

Fenomén citlivé pleti

Článek 11.8.2014

Případů citlivé pleti stále přibývá – podle průzkumů až 50 % žen popisuje svoji pleť jako...

zmrzlý květ

Škodí mráz našemu srdci?

Článek 29.2.2012

Naše tělo okolní teplotu velmi citlivě zaznamenává a na podstatné ochlazení ihned reaguje:...

snímky rtg páteře

Utajená zlomenina obratle

Článek 6.12.2011

Osteoporóza neboli "tichá nemoc" může být kromě jiných komplikací také viníkem zlomeniny...

12
Reklama