Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Abscesy madlí a přilehlých tkání

Uši, nos, krk Mirek 1.6.2019

Dobrý den , před rokem a půl jsem chodil ambulantně 2 měsíce na orl absces mandle cele 2 měsíce jsem docházelo sebe na čištění podávání antibiotik atd absces se mi stěhoval z jedné strany do druhé potom co jsem zhubl za 2,5 měsíce 27 kilo přistoupily k odstranění mandle a přilehlých tkáni , další 2 měsíce trvalo hojení ,,, celou dobu jsem lékařům říkal po operaci e mi něco vadí na jedné straně jakoby tam něco překáželo nebo bylo navíc ale nevěnoval tomu pozornost ... po roce jsem dostal anginu a otroka mi již zmíněna práva strana krku když sem přišel na orl kde mě operovali hrozné se divoký co tam dělám talze udělali punkci a byl honit talze přešli opět k řezání a čištění jak je to možné ? Dnes po roce a půl opět ta stejná známa bolest a vybouleny oblouk je možné na vyžádání provést reoperaci ? Bohužel po tom co jsem zažíval 2,5 měsíce v kuse se skalpelem a pinzetami mám panickou hrůzu z dalších punkci a řezání díky za informace

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

dobrý den, bohužel tyto záněty se často komplikují a opakují, protože infekce zde poměrně ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den, pane Mirku, chápu, že z toho máte hrůzu, takové komlikované ošetřování v člov...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Abscesy s MRSA
Dobrý den,před rokem si mi začaly tvořit bolestivé...
Absces?
Dobrý den, trápí mě bulka na vnitřní straně stehna...
Perianální abscesy
Dobrý den, v letošním roce jsem byla 2 x v celkové...
Absces
Dobrý den jsem 3 týdny po chirurgickém zákroku Abces...
Krvavá boulička v místě po abscesu
Zdravím. Před půl rokem jsem byl na operaci s abcesem...
Absces v podkoží
Dobrý den, před dvěma dny po fotbale jsem si ve...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Absces-lecba

Dobry den dcera trpi opakovanym abcesem.Udela se ji boulicka v podpazi nebo...

Absces-testy na vznik

Velmi často se mi vytvářejí abscesy v oblasti třísel, naposledy se mi vytvořil...

Absces, píštěl

Dobrý den, prosím o radu. V třísle se mi objevila malá bulka, zhruba před půl...

Absces, píštěl?

Dobrý den, asi před půl rokem se mi u konečníku vytvořila bulka, kterou jsem...

Absces, žláza nebo-li kýla vulvy

Dobrý den, už opravdu nevím, co si myslet a vybrat? Na stydkém pysku se mi...

Absces?

Dobrý den, trápí mě bulka na vnitřní straně stehna (přikládám fotografii). Bulka...

Abscess lymfatických uzlin

Dobrý den,chtěl bych se zeptat asi před 14 dněma semi udělala bůlka na krku...

Abscessus reg.pudendi

Dobry den pred 14 dny jsem byla vycistis abscessus, ktery mam na genitaliich.Mela...

Abscesus perianalis

Dobrý den, minulý týden v pátek jsem skončila na pohotovosti, bolestivá ,,boule´´...

Abscesy

Odpověď pro - Zdeňka Janoušková : Jsem odnaučený kuřák,alkohol vyjimečně,za...

Abscesy s MRSA

Dobrý den,před rokem si mi začaly tvořit bolestivé abscesy v podpaží,bylo nutné...

Abscesy v oblasti hýždí a dolních končetin

Dobrý den,mému manželovi (37 let) se během posledního roku opakovaně dělají...

Abscesy v tříslech


Abscesy.

Dobry den, od listopadu do pulky prosince jsem byla v Indii a posledni tyden...

Absence menstruace

Dobrý den,ráda bych se zeptala na Váš názor na můj gynekologický problém.V podstatě...

Absence krvácení při užívání antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat jestli je normální nemít 2mesice MS, tento problém...

Absence krvácení při užívání HA, dyspareunie

Dobry den, je mi 19 let a 2 roky beru antikoncepci Kattya. Po normalním dopouživání...

Absence kýchání

Dobrý den, už několik týdnů mám problém s kýcháním. Vždy, když cítím, že si...

Absence manstruace, uzívání Klimonormu, možnost otěhotnění

Dobry den,od zacatku letosniho roku jsem po vysazeni antikoncepce nezacala sama...

Absence menses, těhotenský test negativní

Dobrý den, chtěla sem se zeptat nechce se mi s tím hned běžet ke gynekologovi,...