Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Aerinaze a HAK

Vnitřní lékařství Linda 16.5.2017

Dobry den, chcem sa spytat ci mozem uzivat liek Aerinaze ak beriem HAK. Dakujem.

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, užití léku Aerinaze u pravidelného užívání hormonální antikoncepce je bezpečné, účinek bude zachován, nemusíte se obávat, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Současné užívání Aerinaze a Biopronu forte
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se může současně...
PMS a HAK
Dobrý den, asi druhým rokem užívám HAK Katya. Vše funguje...
Účinky HAK
Dobrý den, mám čtyři obecnější otázky ohledně antikoncepce. 1....
Mateřídouška a HAK
Dobrý Den chtěla bych se zeptat snižuje ucinky HAK...
HAK
Dobrý deň! Mala by som otázku ohľadne HAK. Užívam...
Užívání HAK
Dobrý den, chci se zeptat, zda Sinecod (sirup proti...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Adnexektomie

Přeji dobrý den. Bude mi v únoru 50 let a stojím před rozhodnutím, zad si nechat...

Adopce dítěte

Těhotenství - Dobrý den, občas mi napíše moje bývalá kolegyně. Hodně se trápí,...

Adrenalinové kapky

Dobrý den, minulý týden mně začala pobolívat hlava po prochladnuntí venku....

Adrenogenitální syndrom

Dobrý den.Od narození mám Adrenogenitální syndrom se silnou poruchou.Nyní v...

Adrenoleukodystrofie u syna

Dobrý den, chtěla bych požádat o konzultaci krevních výsledků mého syna. Má...

Adresa na konkrétního lékaře

Dobry den, zajimalo by me, jestli by bylo mozne dostat primou emailovou adresu...

Adultní hypolaktázie a léky s laktozou

Dobrý den, právě mi byla diagnostikována adultní hypolaktázie a mám od lékaře...

Adultní typ hypolaktázie a léky a obsahem laktózy

Dobrý den, mám adultní typ hypolaktázie, což jak jsem předpokládala znamená,...

Advantan a akné

Dobrý den, mám acne vulgsris a zkoušel jsem si namazat asi dva bílé pupinky...

AE,dermatitida?

Dobry den, memu synovi se nyni, kdyz se udela slunicko, objevi na krku cervene...

Aerius

Dobrý den, 3 týdny užívám na alergii lék Aerius.Před týdnem jsem měla dostat...

Aerius 5 mg a vliv na alergologický odběr krve

Dobrý den pane doktore, chci se zepta, jestli mají nějaký vliv tabletky Aerius...

Aerius - vliv na autovakcinu

Dobry den, dcerce (5,5let) odebrali v pondělí nosní mandli kvůli častým kaslum...

Aerius a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdalo lék na alergii AERIUS ovlivňuje nějakým...

AERIUS SIRUP

Dobry den, prosim o informaci, zda AERIUS SIRUP pusobi jako celkove dekongestivum...

Aerofagie

Dobrý den, minulý rok z kraje léta mě trápilo pálení žáhy, bolesti zad a hrudníku....

Aescin a alkohol

Dobrý den,užívám lék Aescin Teva na zlomenou ruku,kterou mám týden po operaci....

Afázie, mozková příhoda

Dobrý den, u mojí příbuzné byla v 60-ti letech diagnostikována globální afázie...

Afázie?

Dobrý den. Mám 23 let a zhruba od 16 pociťuji výrazné zhoršení kognitivních...

Afekce dutiny ústní

Dobrý den, již před třemi měsíci se mi na levé spodní části jazyka udělal růžový...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otehotneni při menstruaci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné otěhotnět při menstruaci....

Obstřik pod CT


Pupínky na penisu

Dobrý den Na penisu už mám déle tyto pupínky (viz foto). Sex jsme ještě neměl....

Bolesti břicha, průjem

Vážený lékaři, dne 30.04 09 jsem pocítila prudkou bodavou bolest v pravém podbřišku...

Tukové bulky na víčku

Dobrý den Před dvěma lety jsem byla na odstraněni tukové bulky na víčku.Asi...

Zaschlá krev a přenos HIV a hepatitid

Dobry den, potrebuji poradit, zda plasit nebo ne. Byli jsme se synem na pohotovosti....

Hnis v pupíku


Velikost sleziny

Dobrý den, na ultrazvuku mi byla nalezena zvětšená slezina do 12cm. Zjistila...

Bolesti na hrudníku - hrb na žebru

Dobry den ..jiz tak tri mesice me boli na leve strane hrudniku bylo to spise...

Nízká saturace


Boule na kůži

dobry den, na vrchni strane stehna nad kolenem mam pod kuzi dve boule .. nijak...

Pukanie v uchu

Dobrý deň, prosím o radu. Dúfam, že to dobre opíšem, neviem ani aké slová by...

Chlamidie trachomatis v oku


Kortikoidy

Dobrý den. Před 5 lety mi lékařka diagnostikovala atoderm, nasadila mi kortikoid....

Silné pálení a bolest po močení a po pohlavním styku

Dobrý den, je mi 17 let a už delší dobu trpím na různé poševní výtoky. Většinou...

Otěhotnění při menstruaci

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Měli jsme s přítelkyní nechráněný PS. Jelikož...

Eliquis

Dobrý den. Užívám Eliquis 5 již 5tý měsíc. Rozbolely mě klouby a kolenní kloub...

Užívání pragiola a únava

Dobry den,je lek PRAGIOLA 75 beru rano a večer, návykový jako třeba Lexaurin?Beru...

Světlá stolice

Dobrý den, před 14 dny jsem měl světlou stolici, od té doby byla vždy v pořádku....

Bolest horního patra v ústech


Reklama