Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HAK

Gynekologie Annamária 4.1.2016

Dobrý deň!
Mala by som otázku ohľadne HAK. Užívam Maitalon a minulý týždeň som približne 1,5h po užití tablety mala mierne riedku stolicu. Nepripadalo mi to vyslovene ako hnačka, preto som tomu nevenovala väčšiu pozornosť, ale rada by som počula názor odborníka. Stalo sa tak po 19. tablete z blistra. Celý blister som užívala pravidelne až do konca a potom som začala so 7-dňovou prestávkou. Chcela by som sa spýtať, či existuje nejaké riziko, ak som mala pohlavný styk počas 5 dní po spomínanej 19. tablete, resp. či sú potrebné iné opatrenia pri začatí ďalšieho blistra.
Vopred ďakujem za odpoveď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Jedna řidší stolice by na účinnost antikoncepce neměla mít vliv.
Příjemný den

Související dotazy

PMS a HAK
Dobrý den, asi druhým rokem užívám HAK Katya. Vše funguje...
Účinky HAK
Dobrý den, mám čtyři obecnější otázky ohledně antikoncepce. 1....
Aerinaze a HAK
Dobry den, chcem sa spytat ci mozem uzivat liek Aerinaze...
Mateřídouška a HAK
Dobrý Den chtěla bych se zeptat snižuje ucinky HAK...
Užívání HAK
Dobrý den, chci se zeptat, zda Sinecod (sirup proti...
Spolahlivost HAK
Dobry den, pan doktor ! Prosim o odpoved na moju...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Haglundova exostosa

Dobrý den, lze Haglundovu exostosu vyřešit použitím rázové vlny?

Haglundova exostóza

Zdravím, nyní dohromady 4,5 roku trpím bolestmi s Haglundovou exostozou. Zpočátku...

HAK

Beru HA Tri-Regol, chtěla bych vědět, po kolika týdnech začne účinkovat spolehlivě....

HAK

Dobrý den Mám takový drobný problém používám antikoncepční náplasti evra a...

HAK

Dobrý den Mám takový drobný problém používám antikoncepční náplasti evra a...

HAK

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jak přibližně dlouho začíná působit antikoncepce....

HAK

Dobrý den, chtěla bych už druhý měsíc vynechat menstruaci pomocí Ha mistra....

HAK

Dobrý den,chtěla bych se zeptat pokaždé,když spím se svým přítelem,tak krvácím...

HAK

Dobry den,chtela bych se zeptat na vas nazor ohledne uzivani HA v podobe pilulek...

HAK

Dobrý den. Začala jsem užívat antikoncepci Regulon a chtěla bych se zeptat,...

HAK

Dobrý den, pritelkyně bere měsic HA Nyssiela a po 2. placebo tabletce začala...

HAK

Dobrý den, moje gynekoložk je na dovolené a tak jsem šla k jinému doktorovi...

HAK a antibiotiká

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať, či antibiotiká Norfloxacin na zápal močových...

HAK a antikoncepce

Dobry den, chcela by som sa opytat beriem HAK softinelle 1 rok a uživam aj ATB...

HAK a astma

Dobrý ďeň! Chcela by som sa spýtať, či lieky na astmu (Desloratadin, Flutiform)...

HAK a epilepsie

Zdravím. 3.3 jsem dostala poslední menstruaci a začla brát HA Mercilon. V úterý...

HAk a krvácení

Dobrý den, je mi 24 uzivam antikoncepci lindinete, beru ji spis mesic a pul.....

Hak a migrena

Dobry den. Mam 32 rokov, 1 dieta. Rada by som zacala uzivat hak ale mam migreny...

HAK a migrény

Dobrý den, je mi 35 let, nyní po porodu 3. dítěte a řeším vhodnou antikoncepci....

HAK a mutace MTHFR

Dobry den, vazeny pane doktore, Mam heterozygotni mutaci MTHFR C677T pri norm.hladine...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oční lékař nebo optika?

Dobrý den, nosím brýle a jelikož jsem u svého očního lékaře nebyla hrozně dlouho,...

Bolesti žaludku a neustálý pocit hladu


Porucha erekce a ejakulace

Pri sexualnim styku mi po chvilkach klesne a rychle se pri sexu udelam mohl...

Nadměrné slinění

Dobrý den, chci se zeptat zda může slinění souviset s psychikou?

Nadměrná spavost, nechuť k jídlu, stres

Dobrý den, je mi 22 let a momentálně mám problém s tím, že jsem hodně unavená,...

Dlouhodobá bolest kolene

dobry den prosim vas mo c o radu bolimi koleno uz 4 roky mela sem ted naposledy...

Narkóza (operace prsu) a zpožděná menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Minuly čtvrtek jsem byla na operaci prsu a...

GERD

Dobry den! Ctela bych znat vas nazor a radu na lecbu GERD,ktery mam potvrzeny...

Ucpaný nos, krev po probuzení

Dobrý den. Po probuzení mívám ucpanou jednu nosní dutinu ( na té straně, na...

Nedomykavost mitrální chlopně

Dobrý den, asi 10let se léčím s vysokým TK, byla jsem poslána na echo srdce....

Angiomyolipom

Dobrý den, při USG vyšetření mi objevili na pravé ledvině 6 mm angiomyolipom...

Krevní tlak a stres

Dobrý den, po Vážné psychické újmě velmi špatně spím. V podstatě, už když si...

Bouličky v zadu na jazyku lečba ?

dobry den, Chci se zeptat mam vzadu na jazyku takove bouličky a vedou nekam...

Cysta na vaječníku, léčba thiaminem

Dobrý den chtěla bych se zeptat byla jsem na gynekologii a doktora mi našla...

Vyrážka na zádech

Dobry den, před dvěma dny se mi na zádech v místě nad hyzdemi, udělala takovato...

Játra v těhotenství

Dobrý den,jsem v pátém měsíci těhotenství, před týdnem (17. týden těh. )jsem...

Slintání u dětí

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat co může způsobovat nadměrnou slintavost u 2letého...

Nadměrné slinění

prosím vas byla jsem vyšetře na tolika lékaři a nikdo mi nepomohl...od března...

Podvrtnutý kotník

Dobrý den, 14.5 jsem si při fotbalovém utkání udělal výron kotníku a natažené...

Otok nosní sliznice

dobrý den,chtěla bych se zeptat. U alergologa mi zjistli,že mám překrvenou nosní...