Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Akutní slepe střevo

Chirurgie Tereza . 29.11.2012

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jsem 9 dní po operaci akutního slepáku chtěla jsem se zeptat kdy mužů jít tancovat? jestli radši počkat chtěla sem jít příští pátek .. děkuju za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Záleží na tom, zda se jedná o operaci laparoskopicky nebo otevřenou cestou. Pokud laparoskopicky tak určitě, ale tančit umírněně, pokud otevřenou cestou tak 4 týdny po provedené operaci. Průběh musí být bez komplikací.

Související dotazy

Slepé střevo
Můžu se zeptat?Dá se nějak slepé střevo vyvolat samo?Popřípadě...
Slepé střevo
Dobrý večer , mám dotaz. Můj 7 léty syn byl 1.11.2016...
Slepé střevo
Dobrý den, jsem 5 měsíců po operaci slepého střeva...
Děložní čípek
Ahoj. má děložní čípek nějakou úlohu v těle ženy nebo...
Slepé střevo
Dobrý den před 3týdny mi operovali slepé střevo,5 dní...
Slepe střevo
Dobrý den už 3den mám prujem a bolí mě na prave straně,muže...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Akutni pankreatitida st.iv.dle baltazara

dobry den chci se zeptat co presne znamena tata diagnoza, dale zachvat seem...

Akutní pharyngitida

Dobrý den, poslední dobou mám ráno po probuzení pachuť v ústech a plivu krev,...

Akutní pharyngitida

Dobrý den, před cca 3 týdny sem prodělala nějaký virový infekt (asi chřipka)...

Akutní problémy s koleny

Vážený pane doktore, rád bych Vás požádal o radu... Mé přítelkyni je necelých...

Akutní prostatitida

Dobrý den, mému synovi byla zjištěna krev v moči. Původní dg. je akutní prostatitida....

Akutní respirační infekce

Dobrý den, 10.2 jsem měl pohlavní styk s prostitutkou v známém pražském pánském...

Akutní respirační infekce, dusivý kašel

Dobrý den Paní doktorko.Asi v pondělí jsem Vám psala o mých obtížích.Byla jsem...

Akutní respirační infekt

Dobry vecer prosim vas mam takovy problem asi dva tydny spatky nsem měla zanet...

Akutní selhání ledvin

Dobrý den pane doktore, obracím se na Vás s násl.dotazem.Jsem pacient na doč....

Akutní sinusitída

Dobrý den. Bydlím v Anglii. Již asi měsíc mě trápí nachlazení. Nejdříve to...

Akutní stresová porucha

Dobrý den v zaměstnání můj vedoucí který když potřeboval pomoc vždy sem mu vyhověl,...

Akutní stresová reakce

Dobrý den , obracím se na Vás s dotazem , který by mi mohl značné ulehčit další...

Akutní tonsilitida a dráždivý kašel

Dobrý den,už 6dní se léčím na Anginu,užívám Ospen,ale připadne mi,ze jedna mandle...

Akutní tonzilitida NS - odstranění krčních mandlí

Od ledna aktivně sportuji - 4 až 5x týdně (běh, posilovna), abych snížil cholesterol...

Akutní tonzilitis

SPĚCHÁ! Dobrý den, včera jsem začala brát antibiotika Penicilin. Prý mám streptotokovou...

Akutní tubulo-intersticiální nefritida

Dobrý den.Měla jsem toto onemocnění s nálezem bakterie E.coli a chtěla bych...

Akutni zanet

Dobry den Byl sem pred 5 minutama po dohode po telefonu na urologicke ambulanci...

Akutní zánět horních a dolních cest dýchacích

Dobrý den, už 2. den beru antibiotika Fromilid 500 s 30 tobolkami a na odkašlávání...

Akutní zánět ledvin

Dobrý den, naše šesti-letá dcerka má problém s nočními uniky moči. V roce 2013...

Akutní zánět ledvin

dobrý den, v 15tt jsem prodělala akutní zánět ledviny. Měla jsem teploty 39,8...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×