Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Alergie asi ne

Zuzana K. 23.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsme se zeptat, může být alergie na kávu či kofein ? Pokaždé co vypiju kávu, tak se začnu třepat, buší mi srdce, zalehá mi v uších a máta se mi v hlavě. Tak jsme se chtěla zeptat jestli to muže být tou kávou. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. David Folprecht


zdravím Vás, tohle alergie nejspíše nebude, měla by jste si zajít na odběry krve a vyloučit zvýšenou funkci štítné žlázy a změřit krevní tlak samozřejmě, do té doby je potřeba se těmto nápojům vyhnout a vyčkat výsledků vyšetření, díky pěkný den

Související dotazy

Alergie?
Dobrý den, již delší dobu mam tak lehce oteklou kůži...
ALERGIE
Dobrý den,zajímalo by mě,zda by můj půlroční syn mohl...
Alergie
Dobrý den, je mi 63 let. Již 40 let mám alergii na...
Alergie
Dobrý den, delší dobu užívám Analergin stím, že mám...
Alergie
Dobrý den,mému ročnímu dítěti byla prokázána mimo jiné...
Alergie
dobrý den, chci se zeptat jestli je vhodný IMUNOR na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Alergie a průduškové astma v těhotenství

Jsem 14tt těhotná,přestala jsem tedy brát léky Flonidan a při obtížích Pulmax.Jenže...

Alergie a psychika

Předávkování léky a víno - Už jako malé dítě z mateřské školky jsem vyváděla...

Alergie a stafylokok

Dobrý den, potřebuji radu ohledně dalšího vyšetření. Je mi 29. Jsem velmi hubené...

Alergie a stres

Dobrý den. Protože se poslední 2 měsíce necítím úplně v pohodě, tlak na prsou,...

Alergie a testování

Dobrý den, prosím o radu. Syn (4 roky) začal letos v září navštěvovat školku...

Alergie a uzliny

Dobrý den, již měsíc mám zvětšené uzliny vzadu na hlavě, přibližně v úrovni...

Alergie a vhodný lék

Dobrý den, chtěl jsem Vás poprosit, zda byste mi mohli poradit ve výběru léku...

Alergie a vyrážka

pani doktorko chci se je zepaat vzpomněl ajsme si že mala 27 meiscu asi jedla...

Alergie a zacpa

Dobry den,jsem alergicka,asthmaticka,a trapi me nadymani a zacpa.Toto me trapi...

Alergie ABKM

Dobrý den,mám 7 týdenní miminko a máme již 3 týdny problémy se zahleněním,ikdyž...

Alergie BMK

Dobry den, vcera som svojmu polrocnemu synovi podala prvu davku UM(Hipp Bio...

Alergie či svrab?

Dotaz na lékaře: Dobrý den před mesícem se mi udelala na rukách vyrážka,napřed...

Alergie dcery

Dobrý den, dcerka (9let) neustále kašlala- vlastně neustále nepravidelně kašle....

Alergie každé jaro

Dobrý den, každé jaro dostávám rýmu. Nebylo by to nic podivného, jenže jsem...

Alergie lepek

Dobrý den, nedávno jsem četla článek o Ivě Bittnerové, herečce, která trpí...

Alergie miminka

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Máme dvouměsíční miminko a kočku (bydlíme...

Alergie na BKM

Dobrý den,synovi se v cca 1,75 roce vyskytl na obličeji ekzém.Začalo to kolem...

Alergie na alkohol

Dobrý den.Stává se mi že když piji alkohol třeba druhý den vyskočí mi hrozné...

Alergie na alkohol

Dobrý den, jmenuji se Michaela a je mi 22 let. Již od prvního ochutnání alkoholu,...

Alergie na alkohol

Dobrý den, je mi 22 let a v posledních cca 2 letech se u mě začaly projevovat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×