Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Angína

Martina . 8.8.2016

Dobry den, uz 3ti den mam v krku na jedne mandli hnisave bile loziska, boli me v krku (da se to) a bolela me take hlava+ryma, horecky nejspis nemam, max. zvýšené. Kdysi jsem to mela daleko horsi, proto velmi zvazuji, zda je nutne jit k doktorovi a zda se angina musi vzdy prelecit antibiotiky?Nyni uzivam sprej JOX a Tantum verde, nemuze to stacit? Vite, nechci si antibiotiky narusit prirozenou obranyschopnost, ale rovnez nechci nic zanedbat. Dekuji predem!

Odpovídá:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den, pokud byste měla vysoké teploty, silné bolesti, které neodeznívají ani při symptomatické terapii, je vhodné lékaře navštívit a stav si bude možná skutečně žádat antibiotika. Ověřit se to navíc pomocí CRP, které Vám Váš praktický lékař může vyšetřit rovnou v ordinaci. Přeji pěkný den.

Související dotazy

Angina
Dobrý den,jsem v 6tt a včera mi byla diagnostkovana...
Angína
Dobrý den,dcera 9 let..od září opakovaně anginy 4x...
Angína
Dobrý den, chci se zeptat zda mi byla správně diagnostikována...
Angina
Dobrý den, mám problém s angínami. Je mi 20 let a angínu...
Angina
Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika...
Angina
Dobrý den, odjel jsem na výlet do Barcelony a propukla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Aneurysma mozku

Dobrý den, je mi 34 let. Před rokem jsem prodělal silné krvácení do centrálního...

Aneurysma v mozku

Dobrý den, otec prodělal krátce po třicátém roku života aunerysma v mozku...

Aneuryzma

V měsíci listopadu mám plánovanou operaci břišní aorty.Vzhledem k tomu, že žiji...

Aneuryzma

Dobry den . Chcel by som sa opytat ci si pri silnej palpaci aorty Mozem poskodit...

Aneuryzma

Dobry den, přitelkyni v 19 letech objevili aneuresma velké 2x4 mm, chci se zeptat...

Aneuryzma aorty

Dobrý den děkuji za vaši odpověd, takže když mám ve zprávě z 19.3.2016 z rentgenu...

Aneuryzma mozkových cév

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem na souvislost mezi hormonální antikoncepcí...

Aneuryzma mozku

Dobrý den, měla bych dotaz,je mi 41 let, 2.3.mám podstoupit operaci Aneuryzma...

Anežka

Dobrý den, prosím o radu, zda je nějaký přípravek na mykozu nehtů děkuji Anežka

Angelsound, jak je bezpečný?


Angína

Měl bych dotaz. Moje sestra má vysoké horečky(ani brufen nepomáhá ke snižování...

Angína

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jake antibiotika jsou nejlepší na spálovou...

Angína

Dobrý den, je mi 20 let a chtěl bych se Vás zeptat. Přibližně od pátku (13.6.2014)...

Angína

Dobrý den, od porodu dcery což je cca 1,5 roku mám v průměru každé 3 až 4 měsíce...

Angina

Dobrý den, je mi 21 už od včera od večera mě boli na plicích cejtím jako když...

Angína

Dobrý den, dostal sem anginu a antibiotika cefzil500mg na 10 dní, docela trpím...

Angina

dobry den, chcela by som sa poradit pred tyzdnom som dobrala atb sumamed. Mala...

Angina

Dobrý den. V minulých dnech od 28.10 - 4.11 2016 jsem prodělala po 13 letech...

Angina

Dobry den, cca pred dvemi lety jsem mel vleknouci se problemy s cepy na mandlich,...

Angína

Dobrý den, Od úterý mám angínu a od čtvrtka beru antibiotika Penbene. Jak...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×