Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Angína před laparoskopií

Kateřina . 21.4.2016

Dobrý den, chci se zeptat zda mohu na laparoskopií,kterou bych měla absolvovat 27.4. ( nejspíš rozrušení srůstů) když jsem dnes zjistila,že mám angínu? Pokud by mi doktorka dala antibiotika,třeba ty krátké na 3 dny= přeléčila bych se a tím pádem bych byla do operace Ok......teď jen nevím,jestli to bude mít vliv na narkozu.

Odpovídá:

MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

DObrý den. Pokud máte angínu a antibiotika, měla by se plánovaná operace odložit alespoň o 3 týdny od doléčení. Čili, bohužel, tu operaci musíte odložit. jedná se o Vaše vlastní bezpečí.

Související dotazy

Angina
Dobrý den,jsem v 6tt a včera mi byla diagnostkovana...
Angína
Dobrý den,dcera 9 let..od září opakovaně anginy 4x...
Angína
Dobrý den, chci se zeptat zda mi byla správně diagnostikována...
Angina
Dobrý den, mám problém s angínami. Je mi 20 let a angínu...
Angina
Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika...
Angina
Dobrý den, odjel jsem na výlet do Barcelony a propukla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Angína pectoris

dobrý den, jaké jsou prosím zdravotní omezení pro člověka, který má "čerstvě"...

Angina pectoris

Dobry den,mam problem takovy ze mi zacnebolet leva ruka a pak tlak na srdicku.To...

Angina pectoris

v poslední době, při chůzi do kopce, se mi těžce dýchá, bolí na prsou. a k tomu...

Angína pectoris

Dobrý den. Chci se zeptat, jak s přesností prokázat Angínu Pectoris? Před necelými...

Angina pectoris

Dobry den, muzu prosim poprosit o vysvetleni anamnezy, zakroku atd. Predem dekuji....

Angina pectoris?

Dobrý den, náhodou jsem si něco přečetla o angině pectoris a po následném hledání...

Angina pectoris?

Dobrý den, píšu ohledně svého přítele. Je mu 32 let a už měl dvakrát velmi nepříjemný...

Angína po orálním sexu

Dobrý den, před pár dny jsem měl orální sex s novou partnerkou. Nejde o ženu,...

Angina po oralnim sexu? Jiz podruhe..

Dobry den, Pred 2 mesici jsem provadela muzi oralni sex (spolu s tzv. "deep...

Angína pořád dokola

Zdravím, prosím vás poslední cca rok mam zhruba jednou mesíčně angínu při tom...

Angína přerostlá v psychické potíže.

Dobrý den Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s problémem, který mne trápí...

Angína s absesem

Dobrý den.Mám už 4 dny angínu a vůbec neustupuje a ještě se k tomu přidala bolest...

Angína u batolete

Dobrý den mám dotaz mám 18. mes.dcerku a od neděle ma horečky byl jsme v úterý...

Angína u dítěte po 3 dnech znovu..?

Dobrý den. Moje dcera (1.třída) má poprvé angínu. Po dobrání Ospenu na 10 dní...

Angína v 5. tt

Dobrý den, chtěla bych se, pane doktore, zeptat - jsem v 5.tt a začalo mne bolet...

Angína v 6.tt

Dobry den, rada bych se zeptala, loni v lete jsem prodelala zamkle tehotenstvi...

Angína v těhotenství

Dobrý den, jsem přibližně v 5tt a včera mě bohužel skolila angína, doktorka...

Angína v těhotenství, alergie na PNC

Dobrý den, chtěla bych se poptat, zda můžu nějaké antibiotika v těhotenství,...

Angína z klimatizace

Dobrý den. Je mi 25 let a jsem celkově docela zdravá. Jediné s čím mám opravdu...

Angina zatuhly krk

Dobry den, chtěla bych se zeptat před dvěma dny jsem dostala anginu, obvodní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×