Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Angiokeratoma

Urologie Tomas . 4.9.2013

Dobrý den,mám již delší dobu na šourku jakési vystouplé pupínky bradavičnatého vzezření s krví uvnitř.Po stlačení blednou a na starších je rohovatý povrchPo delším hledání na netu se mi zdá že jim dle fotky naprosto přesně odpovídá Angiokeratoma scrotii Fordycei.Počet cca 30.Nezvětšují se,ale poslední dobou se objevují nové.Je to vážné?Dá se to odstranit?Nepůsobí mi obtíže. Kde se mohu nechat vyšetřit?Na urologii to viděli a říkali že se to dá ostranit laserem.(Byl jsem tam z jiného důvodu). Odkaz zde: http://www.huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/ftxt/Fordyce.htm

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Jedná s o zcela neškodnou záležitost, kterou nedoporučuji nijak řešit. Pokud u Vás kosmetické důsledky přece jen převáží, tak laser je nejlepší volba.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Angíny u dětí

Dobrý den, Ráda bych se zeptala na mou 6-iletou dceru. Před 2měsíci měla streptokokovou...

Angíny, alergie

Vážená paní doktorko, trpím často na angíny. Můj první dotaz zní - jak poznám,...

Anginy, bolest v krku

Dobrý den, je mi 20 chtěla bych se zeptat ohledně bolesti v krku na střední...

Anginy, Hemophilus a krční mandle

Dobrý den, posledních cca. 5 let mám asi 3x ročně angíny, vždy září až leden,...

Angio CT plic

Dobrý den, pozná se na angio CT plic nádor ? Děkuji

Angiografie

Dobrý den, jak dlouho se u nás v CR provádí angiografie??Jiz je to třeba více...

Angiografie

dobry den,ve ctvrtek tento tyden mam podstoupit angiografii,ale nejsem docela...

Angiografie

Dobry den,mam podstoupit vysetreni angiografie ohledne ischemicke choroby dolnich...

Angiografie u onemocnění štítné žlázy

Dobrý den, na internetu mě při pročítání informací o angiografii zaujalo...

Angiokeratom??

Dobrý den!Mám ze spodu šourku fialové,nebolestivé hrbolky.Při škábnutí silně...

Angiom

Dobrý deň. V prosinci 2014 utrpel manžel úraz (spadol na terase z rebríka z...

Angiomy

Dobrý večer a prosim ktery lekař mi tento zakrok provede? Hradi neco pojistovna?...

Angiomy na varlatech

Prosim a existuje nejake lecivo na tyto angiomy?se bojim aby mi to casto nekrvacelo.dekuji...

Angiomyolipom

Dobrý den, při USG vyšetření mi objevili na pravé ledvině 6 mm angiomyolipom...

Angiomyolipom

Dobry den, na Urologii mi objevili nezhoubny nador na ledvine, Angiomyolipom...

Angiomyolipom ledviny

Dobrý den, kvůli dlouhodobému pobolívání pravé strany břicha (podbřišku) a...

Angiomyolipomy obou ledvin

Dobrý den, mám mnohočetné angiomyolipomy obou ledvin. Levá ledvina je větší...

Angioneurotický edém

Dobre odpoledne,v roce 2011 jsem byla poprve na alergologii,kvuli tomu,ze jsem...

Angiopatie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou příznaky angiopatie a za jakých...

Angioplastika

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Manžel je diabetik asi 26 roků .Aplikuje si...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×