Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antdepresiva

Michaela C. 9.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, žiju v zahraničí a poslední dobou mám problémy s uzkostmi. Byla jsem zde u psychiatra, který mi řekl že mám uzkostnou poruchu asi s depresivnimi příznaky, či tak nějak. Naordinoval mi cipralex, ten, co je i u nás v česku, 5 mg prvních 6 dní a pak 10 mg. Dnes jsem si vzala první tabletku, a uz 3 hodiny od požití, jsem dostala průjem. A celkově se cítím divné, je to normální? Je mi 21 let. Také chci podotknout že k tomu ráno beru volně prodejné magnezium a vecer beru prášek antikoncepce. Muze se to vše spolu? Moc děkuji za odpověď, Michaela

Odpovídá:

MUDr. Nikola Klímová


Dobrý den, ano, to Vám mělo být vysvětleno: cca 14 dní můžete pociťovat nežádoucí účinky v podobě průjmů, pachuti v ústech či zvýšené úzkosti. Nicméně nebojte se : obtíže odezní a začne nastupovat plný účinek antidepresiv. Vyplatí se čekat a vydržet nežádoucí účinky, bude Vám potom mnohem lépe. Držím palce a hodně sil přeji. S pozdravem, MUDr. Klímová

Související dotazy

Antdepresiva
Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi Setralin Apotex a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Anovulace

dobry den pisu z mobilu tak omluvte carky a hacky.mam dotaz na anovulaci ma...

Anovulace

Dobrý den.Měla bych dotaz k anovulačním cyklů.Lékař mi zjistil,že u mě neprobíhá...

Anovulace při kojení

Dobrý den, kojím 16 měsíční dceru a zároveň bych ráda otěhotněla. Odstavení...

Anovulacni cyklus?

Dobry den.Pred 3 mesici jsem brala norethisteron na upravu cyklu a pote jeste...

Anovulační cyklus,umělé oplodnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Po vysazení HA jsem měla nepravidelný...

Anovulační cykly

Dobrý den, už přes půl roku se pokoušíme o těhotenství, od ledna si měřím...

Anovulační cykly po porodu?

Vážený pane doktore, na začátku května jsem porodila, nekojila jsem vůbec,...

Anrikoncepce X pomelo


Ant. Softine - problémy

Dobry deň, chcela by som sa spytať, začala som brať túto antikoncepciu Softine...

ANTB. a antikoncepce

Dobrý den prosím Vás chtěla bych se zeptat užívala jsem cca 3 dny antibiotika...

Antdepresiva

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi Setralin Apotex a Sertivan Sandoz? Léčivá látka...

Anti alergické prášky (konkrétně Aerius) vysoušejí sliznice?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li anti alergické prášky (konkrétně Aerius)...


Dobrý den chtěl bych se zeptat po delších problémech ze žalukem,střevy a klouby...

Anti herpes, co znamená vyšetření

Pritel byl na vysetreni a vyslo mu tohle, nevite co to znamena? Anti herpes...

Anti chlamydia Elisa

Dobrý den, mám anti-chlamydia IgG Elisa pozitivní,prý jsem nemoc již prodělala.Jaká...

Anti kroužek

Narazila jsem na tento kroužek a zdá se mi fajn. Chci se zeptat jsem čerstvě...

Anti M2

Dobrý den, je mi 31 let, 159 cm,62 kg chtěla jsem se zeptat, v hapatologické...

Anti TG vysoké


Anti TPO

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to znamená mít vysoké anti TPO. Dnes...

Anti TPO

Dobrý den, na gynekologii mi nyní zjistili hodnotu anti TPO vyšší než 1300....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×