Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antibioitika

Léky Ivana . 17.1.2008

Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli nevadí když od začátku prosince budu brát po páté antibiotika.Nejdříve 2x na průdušky potom 2x na močové cesty,po vyšetření moči znova, prý mám v moči červené a bílé krvinky.Doktor znova chce antibiotiky toto zaléčit. Děkuji za odpověď .

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, poku má Váš lékař podezření na infekci močových cest či ledvin (projevuje se právě krvinkami a bílkovinou, obsaženou v moči), je dobré ji léčit. Požádejte ale lékaře i o kultivaci moči, ze které lze zjistit, zda jsou bakterie v moči přítomny, případně jaké.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Anti-TG

Lékařka mě jen upozornila na anti TG-234. A nic víc! Co to, prosím, znamená...

Anti-TPO

Dobrý den, dnes jsem byla na krevních testech u praktického lékaře a našli mi...

Antialergenní materiál ložní prádla

Dobrý den, uvádí se že obecně lze říci, že roztoči se raději zdržují v lůžkovinách...

Antiasmatika a alkohol

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli můžu pít alkohol na léky Euphyllin Cr...

Antiastmatika

Dobry den,da se lek Salmeterol uzivat stejne jako Clenbuterol? Jde mi o paleni...

Antib. Klacid a Augmentin

Dobrý den, beru antib. Klacid a Augmentin a tablety Helicid na chronický zánět...

Antib. liecba Chlamydia trachomatis a sport. aktivita

Dobry den, chcem sa prosim opytat pan Dr., mam 22 a boli mi zistene chlamydie...

Antib. liecba na zapal prostaty

Dobry den pan doktor, moj urolog mi predpiaal na zapal prostaty sumamed alebo...

Antibakteriální chronicky zán.prostaty

Dobrý den,již několik let trpím výše uvedeným onemocněním,vysokou potivostí...

Antibakteriální zánět prostaty

Dobrý den.Trpím několik let,výše uvedenou nemocí.Nyní mi však imunolog předepsal,kvůli...

Antibioka a antikoncepce

Dobrý den, do úterka jsem brala Duomox 1000 ale nezabral, a dnes jsem začala...

Antibiotica

Dobrý den, beru Augmentin 1g na zánět od zubu ( 1 tableta po 12h ) , mám to...

Antibiotica

Zdravím,lekárka mi predpisala atb Klacid a sú hrozne veľké..ja nedokážem prehltnúť...

Antibiotica

Dobrý den, beru antibiotika ciplox 250 na zánět močového měchýře. Mohu s těmito...

Antibiotica

Dobrý den, mám Liedenskou mutaci a byly mi na zánět močového měchýře předepsány...

Antibiotická léčba - vliv na plodnost


Antibiotická léčba černého kašle

Dobré dopoledne.Byla jsem tedy u paní doktorky a řekla že dýchání je celkem...

Antibiotická léčba zánětu v oku

Dobrý den, byla mi na stěrech po prodělání erythema nodosum a infekce dých....

Antibiotická mast a biolampa

Dobrý den, mám nějakou cystu pod kůži za ramenem a dostala jsem tam zánět a...

Antibiotická terapie

Dobrý den Je mi 16 let a chtěla bych se zeptat jestli můžu kombinovat Klacid...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mgr. Marie Petrášková

Klinická logopedie

Budete ještě vyšší? Napoví vyšetření růstových štěrbin

U dětí se na obou koncích kosti, která ještě roste do délky, nacházejí růstové...

Brnění rukou při sexu

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda nevíte, co to znamená,...

Mapovitý jazyk


Lupénka v uších trápí až pětinu nemocných

Psoriáza je autoimunitní choroba, která způsobuje zvýšené olupování kůže. Pokud...

Sinus pilonidalis


Mgr. Michaela Kučerová

Logopedie klinická

MUDr. František Válek

Praktický lékař pro dospělé

Bolest zad - iritace siků - rychlá úleva

Dobrý den. Potřebují poradit co nejrychlejší úlevu od mých bolestí. Již...

Hořké šťávy ze žaludku


Vyšetřeni

dobri den chtela jsme se zeptat jakym stylem se děla vyšetřeni na astma a jak...

Pálivá bolest chodidiel a paty na oboch nohách.

Ráno,ale pri návrate z práce mám ukrutné bolesti chodidiel.Bolest je intenzívna...

Svědění pochvy

Dobrý den. Už třetí den mám svědění pochvy a celkem silný výtok. Když močím,...

Bílé pupínky v krku, únava, zvýšená teplota


MUDr. Hana Peterová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Alexandra Polachová

Praktický zubní lékař

Záškuby v obličeji


Bolest po vytržení zubu moudrosti


Účinnost antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, od které chvíle v mém případě mohu v považovat...



Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×