Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antibiotika a paralen

Léky nela . 16.11.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat, mohu si vzít paralen, když současně užívám na zánět močového měchýře antibiotika- Nitrofurantion-ratiopharm? dostala jsem totiž k zánětu močového měchýře chřipku a mám vysokou teplotu. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ano, pokud máte teplotu nad 38st., je vhodné a možné lék s obsahem paracetamolu použít.

Související dotazy

Paralen grip a Paralen extra
Dobrý den, můžu si vzít ráno paralen grip a po 6ti...
Paralen tableta či čípek
Dobrý den, co je lepsi paralen 500 SUP nebo Panadol...
Paralen po splenektomii
partnerka mA odebranou slezinu. Muže uživat paralen....
Paralen Grip v těhotenství
Dobry den,jsem v 18tt mela jsem teploty 38,5 a omylem...
Paralen a alkohol
Moji hloupí přátelé mi jeden večer při večírku nastrouhali...
Dávkování Paralenu u dětí a kombinace s ATB
Dobrý den mohu dát diteti (9let, 32kg) paralen na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotika a mléko

Dobrý den beru antibiotika ospen 1500 mohu k němu jíst mlecne výrobky konkretne...

Antibiotika a moře

Dobrý den 19.7 jedu k moři do chorvatska a včera mi pani doktroa dala antibiotika...

Antibiotika a následná operace.

Dobrý den,chtela bych se zeptat-pred tydnem jsem zacala jist antibiotika-Fromilid...

Antibiotika a opožděná menstruace

Dobrý den, před 4 týdny jsem dobrala antibiotika na boreliózu. Před dvěma týdny...

Antibiotika a opožděná menstruace

Dobrý den, mám dotaz ohledně týden zpožděné menstruace. Před týdnem jsem také...

Antibiotika a otěhotnění

Dobrý den, mam zánět moc.mechyre a předepsaná antibiotika na 5 dni, a to Ofloxin,...

Antibiotika a otěhotnění

Dobrý den, za poslední půlrok jsem brala 2x chemoterapeutika (zánět pochvy,...

Antibiotika a otěhotnění

Dobrý den, užívám pravidelne antikoncepci jeanine a momentálně antibiotika doxybene....

Antibiotika a otěhotnění

Dobrý den, měla bych dotaz. Celý únor a začátek března jsem promarodila s...

Antibiotika a padání vlasů

Začala jsem brát antibiotika proti klíště ti doxyhexal a subjektivně mě začali...

Antibiotika a pivo

Dobry den. Mam dotaz, dnes jsem byl na chirurgickem odstraneni zubu a Dostal...

Antibiotika a pobyt u moře

Dobrý den, od soboty máme zapacený pobyt u moře v Chorvatsku. Syn 4 roky včera...

Antibiotika a početí

Dobrý den, chtěli bychom počít dítě, ale manžel právě prodělává nemoc s horečkami...

Antibiotika a početí

Dobrý den, mám zvýšený leukocyty v ejakulátu a od urologa jsem dostal na přeléčení...

Antibiotika a pohyb

Dobrý den, chci se zeptat, zda si mohu nějak uškodit, pokud na antibiotika (konkrétně...

Antibiotika a probiotika

Dobrý den, obracím se na Vás s tímto dotazem:3letý syn užíval troje antibiotika...

Antibiotika a proteinová dieta

Dobrý den držím proteinovou dietu zatím jsem v ketóza. Avšak včera jsem dostala...

Antibiotika a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika azitromycin sandoz 500mg...

Antibiotika a přestup do mléka

Dobrý den.. můj 6 měsíční syn se léčí antibiotiky na Streptokoka C v krku, dnes...

Antibiotika a slunce

Dobrý den chci se zeptat jestli při antibiotikách Penbene 1500 000 mohu jít...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×