Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Gynekologie Martina 16.11.2015

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně toho, že mam návaly horka a ostatní problémy spojené menopauzou ,ale lékař mi tvrdí pokuď beru antikoncepci tak nemůžu mít žádné příznaky .Je to možné. Antikoncepci beru Nelli. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Pokud užíváte antikoncepci tak výpadové příznaky které jsou způsobené nedostatkem hormonů skutečně nejsou, může se jednat o jinou například interní příčinu vašich obtíží.
Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Sirmya, je to má první...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den, prosím Vás o radu. V pondělí 25. 5. jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

antikoncepci beru (nyssiela) Ale i tak mám strach i když vim že to nestihl...

Antikoncepce

Dobrý den, užívám HAK Jeanine a ráda bych se zeptala na problémy se skladováním....

Antikoncepce

Zdravím přítelkyně si zapomněla vzít HA může otěhotnět díky za odpověď

Antikoncepce

Dobrý den, gynekolog mi předepsal novou HA Nelya, ovšem mi zapomněl říct, jak...

Antikoncepce

Dobrý den mela bych dotaz ohledně antikoncepce. Před rokem jsem začala brát...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je-li možné když jsem teď dobrala platíčko...

Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Nikdy jsem antikoncepci nebrala a teď ji mám...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat..Odjíždím 12. září na dovolenou a 16. září...

Antikoncepce

Dobrý den, o víkendu jsem byla na akci a 1.pilulku jsem si mohla vzít až po...

Antikoncepce

Dobrý den, V pondělí (1.5) jsem dobrala platicko antikoncepce Lindynette tudíž...

Antikoncepce

Moje sestrenice by sichtela zažádat o antikoncepci je ji 14 může navštívit s...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat..Odjíždím 12. září na dovolenou a 16. září...

Antikoncepce

Dobrý Den chtěla bych se zeptat 13.7-17.7 jsem měla menstruaci. 19.7 a 21.7...

Antikoncepce

Chtela bych se zeptat jestli existuje 3 deni antikoncepce naka pilku jen na...

Antikoncepce

Dobrý den,byl mi předepsán Marvelon,aby se mi sjednotil cyklus s dárkyní vajíček.Mohu...

Antikoncepce

Měla jsem Depo Proveru tři roky a teď jsem se jí rozhodla vysadit, kvůli otěhotnění,...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych po 3 letech vysadit hormonální antikončepci Artiziu....

Antikoncepce

Dobrý den. Mohla bych se zeptat. Vzala jsem si osmý den antikoncepci po týdenní...

Antikoncepce

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat co se stane pokud doberu platíčko...

Antikoncepce

Dobrý den, už několik let pravidelně užívám hormonální antikoncepci Dienille,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Chronický zánět močového měchýře

Dobrý den! Chronickým zánětem močových cest trpím už 13let. Prodělala jsem už...

Kyselo v ústech a časté močení

Dobrý den, chci vás požádat o radu, asi posledních 5 dní mám problém kdy prakticky...

Bolest břicha a plynatost


Mravenčení a mrazení v končetinách, roztřesené vidění

Dobrý den. Jsem na mateřské s osmiměsíčním dítětem, které kojím. Před třemi...

Operace bederní páteře

Dobrý den , momentálně docházím do neurologického stacionáře na infuze pro stále...

Bolest okolo srdce, třes v noci


Nález na štítné žláze

Dobrý den, po přečtení jakéhosi článku loni na podzim jsem pojala podezření,...

HLP a pankreatitida

Dobrý den, Mám akutní zánět slinivky břišní. Po mnoha vyšetřeních je příčina...

Ejakulát - vadí každodenní sex nebo masturbace penisu ?

Dobrý den vadí každodenní sex nebo masturbace penisu počit potomka myslím si...

Průjem


Mohlo by se jednat o zvětšenou prostatu?

Dobrý den, Cca před třemi týdny mě začlo bolet v pravo nad penisem u kořene....

Aterom, výrůstek na hlavě

Dobrý den, při česání jsem narazil na tento výrůstek na temeni hlavy a po dalším...

Lumbago a cervikobrachiální syndrom

Dobrý den, mám takový problém..Byla jsem u lékaře kvůli motání hlavy..ppý špatně...

Třezalka na úzkost a depresi


Distorsio culumnae vertebralis

Dobrý den, prosim co znamena distorsio culumnae vertebralis cervicalis? Děkuji...

Streptokok


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Cukr v moči

Dobrý den Navštívila jsem po dlouhé době nového lékaře a ten mi udělal test...

Poslední týden mě kotník natekl, dost se zadýchávám

: Dobrý den, Ke konci srpna jsem měla úraz na levém chodidle, kde mi při běhu...

Reklama
Zavřít