Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Praktické lékařství Anita 20.7.2016

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda-li můžu pomocí antikoncepce oddálit menstruaci 2x po sobě (tudíš jíst 3 platíčka a nemít mezi nimi dvě pauzy)? Není to nějak nebezpečné? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Ano, můžete uplatnit daný postup, není nijak nebezpečný. Do budoucna - až budete chtít otěhotnět, tak to nedělejte, pak by vám mohlo trvat o to déle, než se těhotenství povede. Po tříměsíční pauze a po vysazení by vám pak mohlo trvat i více než půl roku, než přijde správná ovulace a oplodnění.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Sirmya, je to má první...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den, potřebovala jsem oddálit menstruaci z důvodu dovolene o 3 dny. Beru...

Antikoncepce

dobrý den používám antikoncepce Tri-regol 21+7 a potřebovala bych si oddálit...

Antikoncepce

Už mám menstruaci 13.dní a beru antikoncepci Sunya. Co s tím mám udělat? Vyměnit...

Antikoncepce

Dobrý den, dostala jsem menstruaci dřív o dva dny. A prášek poslední beru ve...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem cca před měsícem vysadila antikoncepci...

Antikoncepce

Chci vysadit antikoncepci. Před měsícem jsem měla poslední styk. Pauza s měsíčky...

Antikoncepce

Dobry vecer mam dotaz jiz 3 mesice jsem pravidelne uzivala antikoncepci Nissiela...

Antikoncepce

Dobrý den, můj dotaz se týká účinnosti antikoncepce. Dnes 27.9. jsem zjistila,...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se dá otěhotnět když mám po prvé antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den, trápí mě dlouhá menstruace (cca 6 měsíců), je mi 15 let a beru HA...

Antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat na něco ohledně antikoncepce.Tento měsíc...

Antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat. Beru antikoncepci a vynechávám vždy týden pro měsíčky....

Antikoncepce

Vážený pane doktore, užívám antikoncepci Jangee už delší dobu (2 roky). Poslední...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak alkohol ovlivňuje účinnost antikoncepce,...

Antikoncepce

Dobry den, antikoncepci beru asi uz 10 let. Je mi 25 let a pracuji mimo cr,...

Antikoncepce

Dobrý den, Minulou středu jsem dobrala poslední prášek HA Adele a druhý...

Antikoncepce

Dobrý den, začala jsem brát HA Yadine.Beru jí tak 3 dny., ale dělají se mi...

Antikoncepce

Dobrý den, beru již 5. cyklem antikoncepci Bonadea a včera se mi stalo, že...

Antikoncepce

Dobrý den, 4 roky užívám pravidelně antikoncepci Jangee. Před odjezdem z na...

Antikoncepce

Dobrý den , ráda bych se zeptala beru už přez 5 let antikoncepsi lyndinete.....Musím...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Bolest v nose

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už delší dobu mě hrozně bolí v obou nosních...

Bolesti svalů paže

Dobrý den, poslední měsíce mě bolí svaly paží. Nejdříve mě začala bolet při...

Preventivní prohlídka

Od narození jsem měl malou pupeční kýlu cca 6 mm. Nikdy se nezvětšovala,nebyla...

Užívání Detralexu

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako dlho môžem užívať liek Detralex a v ktorom kalendárnom...

Osteochondrosa disku L5/S1

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně mé páteře. Je mi 17 let. 17.9....

Červené puchýřky na jazyku

Dobry den, Vzadu na jazyku se mi udelaly cervene puchyrky, mam dojem, ze mam...

Tlak ve tváři

Dobrý den, několik dní mě trápí tento problem- těsně pod lícní kostí a na ní,...

Vysoký systolický krevní tlak (diastolický normální až nízký)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je normální pokud po opakovaných měřeních...

Krvácení nosu spojené s bolestí hlavy

Dobrý den, Poslední dobou mám obtíže spojené s krvácením z levé dirky nosu...

Obtíže v těhotenství


Výpotek v dutině břišní

Prosím o sdělení, jaký je standardní diagnostický postup při výskytu výpotku...

Zvýšené pocení


Cysta vaječníku

Dobry den, pred tydnem mi pani gynekolozka zjistila ze mam cystu na vajecniku...

Zarděnky

Dobrý den, moc prosím o radu.Před 14 dny jsem onemocněla,vypadalo to jako chřipka,...

Alkohol po operaci slepého střeva


Krvácení z nosu


Vlašské ořechy - plíseň

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se přesně rozpozná plíseň na vlašských...

Pocit plnosti břicha


Zvýšený bilirubin

Dobrý den mám dotaz, 31.5 jsem byl na pohotovosti kdy mě bolelo v krku a měl...

Reklama
Zavřít