Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Antikoncepce Hana 27.7.2016

Dobrý den, několik let (7) jsem užívala hormonální antikoncepci a nyní jsem ji na pár měsíců vysadila. Chtěla bych však začít užívat znovu, ovšem můj gynekolog vzhledem k dovolené nemá čas tak brzy, jak bych si představovala - i vzhledem k oddálení cyklu kvůli mé dovolené. Nevadí nijak když bych si měsíc brala ze staré antikoncepce, která mi zbyla a poté po kontrole u gynekologa pokračovala i třeba jinými prášky?
Mnohokrát děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Pokud máte neporušená balení můžete začít první den menses a potom se s lékařem poradit o změně.
Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu užívat antikoncepci...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Rád bych se Vás zeptal na jednu otázku. Přítelkyni nedávno zjistili celiakii...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Unidrox 1 tableta 600mg ovlivňuje antikoncepční...

Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, chystám se na dovolenou do Řecka a jelikož...

Antikoncepce

Dobrý den, mám prosbu, přítelkyně dobíra platícko antikoncepce, a zároveň dobíra...

Antikoncepce

Dobrý den, dočetla jsem se, že třezalka může snížit účinky antikoncepce. V...

Antikoncepce

Dobry den, chtela bych Vas pozadat o radu. Necelych 6 let jsem brala HA a nyni...

Antikoncepce

Dobrý den, před osmi měsíci jsem porodila císařským řezem. Teď jsem dostala...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Užívám HA regisha. Dnes v (sobotu) sem si...

Antikoncepce

Dobrý den, měla jsem s přítelem chráněný pohlavní styk (kondom). Sex jsme měli...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se vás ještě zeptat jestli můžu brát antikoncepci s práškama...

Antikoncepce

Dobrý den, můj dotaz se týká vynechané antikoncepční pilulky (Logest). Užívám...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o radu. Od 16 let jsem užívala HA Minervu,...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné brát antikoncepci místo 21 dní...

Antikoncepce

Dobrý den, brala jsme antikoncepci Minerva,ale paní doktorka mi po roce předepsala...

Antikoncepce

Dobrý den,beru antikoncepci Lindynette20,bohužel jsem si omylem vzala místo...

Antikoncepce

Dobry vecer,chtela bych se zeptat,mam doma dve male deti 2 a 4 roky.Po druhem...

Antikoncepce

Dobrý den. Po týdnu užívání antikoncepce jsem měla styk s mým přítelem. (používám...

Antikoncepce

Dobry den je mi 17let mela jsem za sebou dva potraty stoho jeden byl samovolne...

Antikoncepce

Dobrý deň. Niečo má poštípalo na nohe a doktor mi predpísal túto antibioticku...

Antikoncepce

Dobrý den, dnes jsem si vzala jako obvykle pilulku v 8 ráno, ale poté jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mravenčení


Hodne plodove vody

Dobry den, chtela bych se zeptat na nadbytek plodove vody. Jsem 33tt a pani...

Hlinik a alobal

Dobry den p. dr. Rad bych se vas zeptal na pouzivani hlinikovych priboru, ci...

Lupání v třísle

Dobrý den, zhruba od puberty (dnes mi je 26) jsem si všímal, že mi při zvedání...

Invalidní důchod na psychické problémy

Dobrý den, Chtěl bych se Vás zeptat, jak je to s invalidním důchodem, na...

Dlouhotrvající kašel

Kašel- prosím o radu ohledně kašle mého syna 2 roky a 2 měsíce starého. Už asi...

Otlak na prstu u nohy

Dobrý den můžu prosím znát váš názor na hnědý pruh na malíčku který tam mám...

Nejasné zhoršování stavu

Dobrý den, 3/2015 mi byla diagnostikována snížená fungce štítné žlázy, začala...

Chondropatie a Dysplazie pately

Dobrý den, od malička jsem velice aktivní člověk. Díky bratrovi, který začal...

Prujem po cvičení


Přípravek Heart tonic


Pálení pochvy po sexu


Bolest v krku


Konzumace alkoholu po zanetu slinivky

Dobry den,přítel prodělal v září 2014 zanet slinivky, po bujarem takřka 24 hodinovem...

Závislost na ibalginu

Vzniká při užívání léka Ibalgin 400 po 2-4 týdnech užívání závislost na tomto...

Kapavka

Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam atb Doxybene 100mg...

Vyšší hladina krevního cukru


Zánět ledvin


Sinus pilonidalis - vyjmuti stehu

Dobry den, dne 6.12.2013 jsem prodelal operaci vyjmuti sinus pilonidalis. Operace...

Pukanie v uchu

Dobrý deň, prosím o radu. Dúfam, že to dobre opíšem, neviem ani aké slová by...

Reklama
Zavřít