Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce

Vaclava 10.8.2016

Dobrý den, mohu se zeptat, hrozí-li nějaké nebezpečí plodu, v případě těhotenství již po jednom menstruačním cyklu, což je uvedeno v příbalovém letáku u pilulky Myfegyne?
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Váš dotaz přeposílám specialistovi.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Po dalším menstruačním cyklu již pro plod nebezpečí nehrozí.
Příjemný den

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den chci se zeptat beru antikoncepci asi 3 měsíce , teď asi při 10 tém...

Antikoncepce

Dobrý den, beru první měsíc antikoncepci Marvelon.Začala jsem 17.2 a skončila...

Antikoncepce

Dobrý den, začala jsem užívat HA (Flaya) má na antikoncepci nějak vliv vitamin...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli když pravidelně beru prášky, je potřeba...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je možné, že i po užívání HA Azalia,...

Antikoncepce

Dobrý den,chtela bych se zeptat kolik dní je snížený účinek antikoncepce kdyz...

Antikoncepce

Dobrý den, už týden mě trápí nízký tlak, bolest hlavy, a závratě... je možné...

Antikoncepce

Dobrý den! V období braní antikoncepce jsem měla nasazeny antibiotika s obsahem...

Antikoncepce

Dobrý den, prosím Vás chtěla jsem se zeptat. Lékař mi předepsal novou antikoncepci,...

Antikoncepce

Dobrý deň mám väčší problém. Začala som po prvýkrát brať antikoncepciu . Už...

Antikoncepce

Beru pravidelně ha yosefinne,druhý měsíc se nedostavila perioda,těh.testy neg.,jsem...

Antikoncepce

Dobrý den, od 3.1. mám na 6 týdnů sádru pod koleno. Na ředění krve jsem dostala...

Antikoncepce

Dobrý den pane doktore, je pravda, že se po antikoncepci tloustne? Mám začít...

Antikoncepce

Dobry den, Chtěla jsem se zeptat ohledně antikoncepce,kterou už mám tři roky,beru...

Antikoncepce

Dobrý den,chci se zeptat. Už měsíc beru svou první HA MYWY. Začala sem brát...

Antikoncepce

Dobrý večer, beru antikoncepci jangee (3 týdny prasky a 1 týden placebo). Beru...

Antikoncepce

dobrý den, mám dotaz ohledně HA a pohl.styku. Když užívám HA Sunya bez přerušení...

Antikoncepce

Dobrý den pane doktore, omlouvám se za asi hloupý dotaz - beru antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu takovou věc. Už nějaký ten rok...

Antikoncepce

Dobrý Den.Zapomnela jsem si v prvním týdnu vzít 4 pilulku..v druhým týdnu,kdy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Slaba krev ve stolici

Dobry den, jiz nejakou dobu 14 dni(?) se mi objevuje obcas krev na toaletnim...

Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou


Hyperlordóza bederní páteře a hyperkyfóza hrudníku

Dobrý den pane doktore, Obracím se na Vás s dotazem ohledně mých zad, resp.špatného...

Adjuvin a nespavost

Dobrý den, druhý měsíc užívám lék adjuvin. Začínala jsem na 50mg rano a před...

Léčba po zlomenině žeber

Dobrý den, mám dotaz ohladně léčení po oboustranné zlomenině žeber. Otec měl...

Hyperlordoza

Dobrý den, všimla jsem si že mám jakoby "vyšpulený" zadek viz.fotka. Bohužel...

Vysvětlení nálezu

Dobrý den dostala jsem tuto zprávu a moc ji nerozumím co vlastně kde mám za...

Zvýšené Anti TG

Je možné aby zvýšené Anti TG (490) bylo způsobeno i něčím jiným než autoimunitní...

Vysvětlení nálezu

Dobry den chtela bych se zeptat.Rtg C patere: Lordoza plossi,pric megatrans....

Vysvětlení nálazu MR Cpá

Dobrý den, moc děkuji za odpověď a ochotu. Kolagenní preparáty uživám už osm...

Noční pocení


Masturbace po operaci

Před pár dny jsem byl na akutní operaci varlat, bohužel si nepamatuji název...

Vysvětlení nálazu MR Cpá

Dobrý den, moc děkuji za odopověď. Jen jsem se ještě chtěla zeptat, myslela...

Vysvětlení MR páteře

Dobrý den, vloni jsem byla na operaci výhřezu meziobratlové ploténky L5/S1....

Zarudnutí po klíštěti

Dobrý den, během jednoho dne od vyndání klíštěte, se v místě udělal tuhý hřející...

Vysvětlení MR páteř - možnosti další léčby

Dobrý den, prosím Vás o podrobné vysvětlení nálezu, uvedeného na výsledku...

Užívání condrosulfu

Dobrý den, již několik let trpím artrózou kyčelních kloubů, mám II. až III....

Vysvětlení MR Cp

na kořen C 6. Pokud léčDobrý den.Předem děkuji za Váš čas při odpovědi na mé...

Řídká stolice,krev ve stolici a hlen

Dobrý den,již skoro 14 dní mě trápí problém s řídkou stolicí.Chodím několikrát...

Vysvětlení MR C páteře

Dobrý den, mám od doktorky z Radiologie nález MR C páteře kde se píše, že...

Zavřít reklamu